2777
2789

چرا خر تو خره؟

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه واقعا شرایط خوبی نداریم و چند وقته شوهرم بیکاره و پسرم بدون غذا و تغذیه میره مدرسه شده پوست استخون حافظش خیلی ضعیف شده خیلی دارم اذیت میشم 😞

❤️

آخرش اونی که برنده میشه غرور مزخرفه!

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

چرا خورشید میتابه؟ چرا میچرخه زمین؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کاش میشد ب ادما فهموند یا خودشون بفهمن ، فقط دیگران مشکل ندارن..

وقتی با کل دنیا قهری و مشکل داری و از همممه بدت میاد، خب عزیز دل ، شما نیاز به کمک داری، شما خیلی اوصاعت بده، ب خودت کمک کن..

یه گروه واقعا فقط از دیگران ایراد میگیرن بدون در نظر گرفتن اخلاق و رفتار و کلام خودشون..

از مادرشوهر، خواهرشوهر، زندایی، زنعمو بد میگن و فقط خوبی های خودشونو میشمرن...

کاش یاد میگرفتیم تنها ب کرسی قضاوت نریم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

همیشه اونی که بی رحمه برنده اس...:)

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

💌💌💌مامان جانم حالت خوبه 💓چیکار میکنی خیلی دلم برات تنگه 🤏🤏🤏میبخشی خیلی زحمتت دادم راضی باش ازم،خیلی خیلی ممنونتم و شرمندتم نتونستم کاری کنم واست  خیلی باید منو ببخشی مامان جانم بهترین مادر دنیا💕💞برام دعا کن لطفا 💚💚💚

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

عشق من بگو چرا تو فقط بگو همین 😌😂

😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE