2777
2789

خدایا شکرت ! واسه ی همه چیز

_________
الان توی ی مرحله ای هستم که سخت بهم میگذره بعضی وقتا گریه میکنم و کم میارم اما از پسش بر میام 

بخاطر فکر نکردن بهش درس میخونم و این خیلی بهم کمک کرده

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رفت؟ 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

خدایا شکرت ! واسه ی همه چیز_________الان توی ی مرحله ای هستم که سخت بهم میگذره بعضی وقتا گریه میکنم ...

تو از پیش برمیای تو قوی تر از این حرفاییا ، خودتو اصلا دست کم نگیر 🥺♥️

تو از پیش برمیای تو قوی تر از این حرفاییا ، خودتو اصلا دست کم نگیر 🥺♥️

(:💕

از تنهایی به خدا پناه بردم (: قرب‌نش برم همیشه حواسش بهم هست

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg

خدایا شکرت 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه واقعا شرایط خوبی نداریم و چند وقته شوهرم بیکاره و پسرم بدون غذا و تغذیه ...

الهی 💔 ایشالا که درست میشه همه چیز 🥺توکلت به خدا باشه

عشق من بگو چرا 😂 تو فقط بگوهمین

😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چرا همه دخترای دورم دارن خراب میشن از من کوچکترن همشون مدرسه ای چرا به جای این که درس بخونن همش آبرو ...

بیخیال بقیه ، به فکر خودت باش بابا ، تو این دوره زمونه دیگه آدم سالم کم پیدا میشه