2777
2789

تعریف کنین دور هم خوش میگذره 

حوصلمون سر رفت❤️🌿

خودم خاطره‌ی شبی که برا خواهرم تولد گرفتیم 

سوپرایز اینطوری بود که تازه از دانشگاه رسیده بود خونه و رفت تو اتاق لباس عوض کنه منو بابامم رفتیم کیکو آوردیم تو حیاط بودیم مامان گفت بیاید بالا 

آقا ما رفتیمو دیدم تو اتاقه نمیدونم چرا گیج بازی کردمو رفتم تو آشپزخونه تا وقتی اومد بیرون سوپرایزش کنیم😁😂🤦🏽‍♀️ناهماهنگی موج میزداااا 

بابامم رفت پشت در اتاق با فکر اینکه من پشت سرش میرفتم😃 خواهرمو صدا زد اینم تا اومد بیرون برففففف شادییییی 😂😂🤣 و فقط بابا بود که خوشحالی میمرد بقیمون از خنده داشتیم ممیردیم آخه ما اینور اونا انور 😁ما خانواده آرومی هستیم اونشب شیطنت مون گل کرده بود انگار با برف شادی افتادن دنبال هم مامانم قاطی شون شدو هیچکس نگفت پس کیک کوووو منم ریلکس شروع کرد به فیلم گرفتن از هیجانشون😌😂😂

شما هم بگید

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

ندارم

با تشکر

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

به پسره گفتم من خیلی رو خمس و زکات حساسم باید هرسال بدی 😂💔

خدارو شکر نشد 

بعد بهش گفتم نظرتون راجب رابطه دختر پسر چیه یکم مکث کرد گفت من که اصلا وقتشو ندارم😑😂

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسره گفتم من خیلی رو خمس و زکات حساسم باید هرسال بدی 😂💔خدارو شکر نشد بعد بهش گفتم نظرتون راجب ر ...

معلوم نیست چطوری پرسیدی ک ترسیده😂

تولد زنداییم روستا بودیم تو عید بود کیک تو تابه درست کردیم منتها چون نازک شد ۳تا پختیم گذاشتیم رو هم ناموسا خوشمزه بود

بعد اومدیم مارمالاد پرتقال درست کنیم بریزیم روش از خودمون دستور پخت در اوردیم زندایی اینام هم اومده بودم عجله ای شد همون اب پرتغال  رو با تفاله های پرتقال رو کیک ریختیم 😂🤲

کیک رویی خیس شد 🤮😂

ولی خوش گذشت زنداییم که بعده کیک رف خودمون بچه ها پارتی گرفتیم 😂😁😍💃🕺

تولد زنداییم روستا بودیم تو عید بود کیک تو تابه درست کردیم منتها چون نازک شد ۳تا پختیم گذاشتیم رو هم ...

دست همه قنادا رو از پشت بستید شما با این ترفنداتون😂🤣

دست همه قنادا رو از پشت بستید شما با این ترفنداتون😂🤣

وایی

بعد یه دستور پنکیک دیده بودم میخواستیم اونو هم درست کنیم الن یادم رف بگم

میخواستیم اونو ام درس کنیم بزاریم  وسط کیک اصلی شبیه کیک ۲ طبقه شه

اونهمه یومورتا و شیکر

پخته ک شد شبیه تخم مرغ سرخ کرده هم زده پف نکرده شد 🙄😬

ولی بازم اونارو گذاشتیم رو کیک ک شبیه 💩شد

اصلا ما خیلی خوبیم