2777
2789

[QUOTE=355427627]چی بگم والا بر اساس این ازمایشا و سونو ها چقد بچه سقط میکنن[/QUOTE

به دوست من گفتن بچه قلب نداره سقط کن نامه داده دلش نیومده بره گفته ولش کن چون بچه ی بدون قلب خودش سقط میشه اصلا اینا میگن نه برو سقط کن...این نرفته دوسه هفته بعد رفته باز سونو جای دیگه گفتن هیچ مشکلی نداره 

دقیقا ..دختر و پسر ندارن فقط سالم باشن ..من دوروز کارم شده بود گریه ..خیر ندیده ها فقط پول میگیرن

اره ما الان تازه خونه ساختیم 

یه سرمایه گذاری کردیم صفر صفریم 

امینو قیمتش بالای ۱۰

سلفری هم ۶

اگه مجبور باشم ازمایش بدم باید یه تیکه طلا بفروشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ما الان تازه خونه ساختیم یه سرمایه گذاری کردیم صفر صفریم امینو قیمتش بالای ۱۰سلفری هم ۶اگه مجبور ...

سلفری و آمینو خطر دارع اگه میتونی یه بار دیگه آن تی رو تکرار کن .آزمایش سالم بود؟؟

یه رگ خونی پررنگ شبیه کاسه تو یکی از چشم هاتون باید باشه پلک پایینی... اگه تو راسته دختره چپه پسره

والا رنگ خونی نمیبینم تو آینه😅چندروزه فشارم پایینه زیر چشمم کم رنگه

مثلا این سونوها و ازمایشا قراره کمک کنه بدتر باعث استرس و عذاب شده

دقیقا...من دوتومن دادم دوساعت تو نوبت نشستم آنقدر لف میداد اشتباه گفت رفتم جای دیگه تند تند انجام می‌داد پنج دیقه طول نکشید ۵۰۰ گرفت همه چیز رو هم نشون میداد به خود ادم

والا رنگ خونی نمیبینم تو آینه😅چندروزه فشارم پایینه زیر چشمم کم رنگه

خخخ .. تو یه چشم هست حتما پلکتون روبکشید نگاه کنید ...عکس با چشم آدم فرق داره گفتم خودتون ببینید بهتره ....حضوری هرکی رو دیدم درست گفتم تا الان میخایید بیام اونجا😂

دقیقا...من دوتومن دادم دوساعت تو نوبت نشستم آنقدر لف میداد اشتباه گفت رفتم جای دیگه تند تند انجام می ...

الان من رفتم تو ۱۳هفته 

دیر نشده برم دوباره سونو انتی بدم یجای دیگه؟وقتش نگذشته؟

خخخ .. تو یه چشم هست حتما پلکتون روبکشید نگاه کنید ...عکس با چشم آدم فرق داره گفتم خودتون ببینید بهت ...

یکم بیشتر راهنمایی میکنی😁عکسی چیزی نداری ک منظورتو بهتر بدونم

یکم بیشتر راهنمایی میکنی😁عکسی چیزی نداری ک منظورتو بهتر بدونم

علامتی شبیه v یا U با رگهای خونی تو بارداری میفته توی چشم پلک پایین رو که میکشی قشنگ معلومه. اگه تو چشم طرف  راست.باشه دختره چپ پسره ...من جفت بارداری هام رو تا بی بی چک مثبت بشه فهمیدم جنسیت چیه ..الان چشم چپ من خالیه دوتا رگ نهایت خط صاف هست 

علامتی شبیه v یا U با رگهای خونی تو بارداری میفته توی چشم پلک پایین رو که میکشی قشنگ معلومه. اگه تو ...

انگار تو دوتاشه،ولی تو چشم راستم یکی از خطاش خیلی کمرنگه بیشتر شبیه د هست

ولی سمت چپم پررنگ و واضحه۷Y