2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودت اماده اي اقدام كن 

من ٤ ماه بعد سزارين باردار شدم از نظر بخيه اينا مشكلي ندارم 

ولي حس ميكنم استخونام دندونام خالي شدن

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

زوده ك بزار جاي بخيه خات سفت شه اخه خواهر جان الان بچه هايي كه بعد دو سال از سز بازم باردارن ميگن بخيه هامون ميكشه شما كه خيلي زوده برات

راستي ميشه اگر امكانش هست دليل مرگ جنين بگي

زوده ك بزار جاي بخيه خات سفت شه اخه خواهر جان الان بچه هايي كه بعد دو سال از سز بازم باردارن ميگن بخ ...

من اصلا درك نميكنم بخيه ميكشه يعني چي !!!!

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

۶ماه کافیه

انشالله اینبار بسلامتی فارغ بشی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

نه خوبه.انشاالله که به سلامتی و با موفقیت باردار بشی و به اتمام برسه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

۶ ماه گذشته مشکلی پیش نمیاد منم بهم گفتن بعد ۶ ماه میتونی باردار شی ولی من ۸ ماه گذشته تازه میخوام اقدام کنم

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
زوده ك بزار جاي بخيه خات سفت شه اخه خواهر جان الان بچه هايي كه بعد دو سال از سز بازم باردارن ميگن بخ ...

بابند نافش خفه شده بود تو پنج ماه تموم بود حرکتش متوقف شد دکتر گفت مرده .... وقتی با سزارین شدم دکتر گفت با گره کور بندناف خفه شده

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم