2777
2789

معرفی کنید لطفا ... خودم سی سی کرم فارماسی دارم راضیم بنظرتون همون کافیه یا کرم پودر بزنم؟ اگه کافیه کانسیلر و پرایمر بخرم؟ کلا هیچ اطلاعی از لوازم آرایشی ندارم و اولین باره 🥲❤️ بگید چیا بخرم ؟ ایرانی با کیفیت باشه و قیمت مناسب 

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

ببین اگه بدون آرایش بری میشی دختر دبیرستانی با آرایش کامل هم بری خوب نیس چون عروسی که نمیری 

فقط یه کرمپودر یه رژ لب رژ لب نزن تینت یا لیپ گلاس بزن 

با رژگونه 

به مژه هاتم ریمل بزن از بی حالتی درآد همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پوستت صاف و یکدست هست پرایمر لازم نیست ولی اگه پوستت جای جوش و برجستگی داره پرایمر بگیر 

کرم پودر ک

گابرینی برای روزمرگی خوبه استفاده کن 

کانتور لازم نیست برای دانشگاه من از همون کرم پودر زیر چشمم هم میزنم ولی نه اگه زیر چشمت خیلی سیاهه یدونه هم کانسیلر بگیر

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اگه پوستت صاف و یکدست هست پرایمر لازم نیست ولی اگه پوستت جای جوش و برجستگی داره پرایمر بگیر کرم پودر ...

کرمپودر گابرینی پوست و خراب نمیکنه برای استفاده روزانه؟

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

کرمپودر گابرینی پوست و خراب نمیکنه برای استفاده روزانه؟

نه اصلا اونطوری که میگن فول کاور و ... هست درواقعیت نیست 

مناسب همون استفاده روزانه و دانشگاه هست

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ببین اگه بدون آرایش بری میشی دختر دبیرستانی با آرایش کامل هم بری خوب نیس چون عروسی که نمیری فقط یه ک ...

ریمل چه مارکی خوبه ؟؟🥲

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 
اگه پوستت صاف و یکدست هست پرایمر لازم نیست ولی اگه پوستت جای جوش و برجستگی داره پرایمر بگیر کرم پودر ...

ببخشید هنوز گابرینی استفاده میکنید راضی اید؟؟ 

من بی بی کرم دارم ولی میماسه میخام گابرینی بخرم برا دانشگاه