2777
2789

حالا یکی اینو بخونه فکر میکنه تنها چیزی که بهش فکر نمیکنم درسه ولی سخت در اشتباهین 😂بنده پس فردا اولین امتحان ترمم شروع میشه و بیشترشو بلدم 😎درسامم مرتب میخونم 

حس میکنم هوای بارونی امروز باعث شده اون کوه غرور امروز کمی پیگیر تر باشه نسبت بهم ...

واقعا هوای بارونی پلاس گاهی بی محلی جوابه 😆

دیگه واقعا داشتم به این فکر میکردم نکنه گرایش به مونث جماعت نداره 😂

در عرض یکساعت ۵ بار سر راهم بود و معلوم بود بار اولش اتفاقیه فقط ...هی برو بیرون هی بیا تو ،تا دم در بیا دنبالم 😂دیگه کلاسش نذاشت بیشتر بیاد ...خوشم میاد یا نوبت منه یا نوبت اونه 😂 واقعا معلوم بود بی دلیل سر راهمه ،من اونو میشناسم 💀😂

خیلی پسرا موز مارن ،مرموزن ،همه چین 

هاهاهاها ،رقیبم پیدا کرده جدیدا ...اصلا مورد جدید خدااااست ...یعنی هزار و یک بار میگفتن این بچه حواسش به توعه میگفتم شوخی نکن ،با حرکت امروزش فهمیدم بعله ...

نمیدونم چه حکمتیه یه هو همه با هم میریزن بی دلیل رو من ،همه با هم منو فراموش میکنن 😆فعلا دو تا بچه مثبت سال بالایی افتادن  تو زندگیم و جالب اینجاست ما سه نفر روز المپیاد دانشجویی پیش هم بودیم و به طرق مختلف در ارتباط بودیم از سه ورودی پشت سر هم و هیچوقت فکر نمیکردم اینجوری به هم ربط پیدا کنیم 😂چون واقعا این دو نفر موثرترین آدمای من تو زندگی و دانشگاهن و خیلی اعتماد دارم بهشون و حرفامو میگفتم و میگم و ...

تکلیف من که مشخصه کیو بیشتر دوست دارم ولی اصلا معلوم نیست چیکار دارن میکنن با خودشون ...

من ِ خنگ فقط عاشق اون لحظه ایم که داشتم به دوستم میگفتم فلانی درس امروزش ایناست و حتی از کلاسشم خبر دارم با اینکه سر کلاسشون نیستم ،در این حد دوسش دارم و اینا(پسره میدونه من دوستش دارم 😆و میدونه برام چه قدر وجودش مهمه ) ،نگو پشت سرم بوده بی تر ادب 😭😂سری آخری داشت بلند بلند حرف میزد که بشنوم هر درسش چه خبره 😂الهی هیچکی ضایع نشه مثل من ،من امسال روزی نیست جلوی این بشر سوتی ندم ،اون از ترم پیش ،این از این دو هفته که ترم اونا شروع شده ،قبل از اینکه بیاد من دو هفته میرفتم دانشگاه خبر از سوتی نبود ...

بدتر از اون ،یکی از بچه های کلاسمونه ،اینقدر هوامو داره و هر چی میشه نگاه من میکنه و یه چی میگم فوری انجام میده که دو تا از استادمونم متوجه شدن ولی نمیفهمم چرا اون دختره که چسبیده بهش متوجه نمیشه 🥴آخه من چی بگم 😑۴ سال از پسره بزرگترم خو  ...استادامونم جالبن به خدا ...ته کلاسم یکی از استادا برگشته میگه من ته همه چیم ،همه چیزو میفهمم 😭😂اینو راست میگه واقعا ...چیزی که من خنگ بودم توشو فهمید ،من هی میگفتم خدایا چرا استاد نگاه من میکنه 😂دوستم میگه استاد داشت سه ساعت نگاهشو چرخ میداد رو طرف ما و اون پسره ببینه چه خبره 🤣ولی خوب هیچ خبری نیست ،حداقل از سمت من 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من کلا هیچ درخواستی رو نمیپذیرم اگه چیزی هست همینجا بگید 🙏🏻🌻

عزیزم به خدا چیز بدس نمیگم من رو بچه هایسایت میشناسن با شما ام حرف زده فودم قبلا فقط ی سوال دارم اگهچیز بدیگفتم تو سایت ابرومو ببرید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
عزیزم به خدا چیز بدس نمیگم من رو بچه هایسایت میشناسن با شما ام حرف زده فودم قبلا فقط ی سوال دارم اگه ...

نه از این لحاظ نیست ...کلا اومدنم به سایت کم شده ،از فردا هم نمیام 🙏🏻وگرنه اصلا قصدم این نبود وگرنه من یادم هست کاربری شما رو ...حتی الانم زیاد از تایمم اینجا بودم 🫠

ولی باشه قبول میکنم 

نه از این لحاظ نیست ...کلا اومدنم به سایت کم شده ،از فردا هم نمیام 🙏🏻وگرنه اصلا قصدم این نبود وگرن ...

ممنونم ازتون واقعا

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن