2777
2789

شما دنیارو ی دایره فرض کنید. مثل چرخه ی طبیعت  ک باران تبدیل میشه اب رودخانه‌دوباره تبخیر و ووووو...

ما امدیم تو این دنیا تا با کارهامون اعمالمون روحمونو ب ی سطح دیگه ارتقا بدیمو ب اون سطح معنوبت برسیم و فقط ما جای ارتقاعه روحمون داریم با مشکلات سطحی ک تو ی مدت کوتاه از بین میرن کارمیکنیم فلانی چی گفت لباس فلانی چی بود؟

(کسایی ک اعتقاد ندارن داخل اینستا بزنید بیداری میاد توضیح کامل من ی ماجرای ده ساعترو دارم خلاصه میگم)

اینکه دختر ۹سالگی وپسرا۱۵سالگی ب بلوغ میرسین این ی مبحث خیلیییی جالبیه ک طولانیه کل کتابا هدیه و اموزشا مدرسرو بریزین دور(پیج کسی گ توضیح میدادو میزارم برید ببینید)

واقعا ما چقد غرق شدیم تو این هیچیو هیچبو هیچی

چقد با رفتارامون زندگیو برا بقیه سخت میکنبم

پروفت مجیک ماشرومه؟

نخور خب 😐چرا جمله بندیات همچینه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااچرا تاپیک زدی بعد هی نوشتی من نمیگم بهتونخب نزن و نگوعجیب شده سایت

من کجا زدمم‌نمیگمم

اونایی ک میگم برید ببینید چون‌واقعا من بگم خیلی خنده داره طرف با نقاشی توضیح مبداد

چجوریننه قورباغس

نه اونکه شوخی بود

قارچه دیگه ولی ابعاد دیگه ی جهانو به یه حالت توهم نشون میده بعضیا میگن ابعاد معنوی رو درک میکنن و پاسخ سوالات فلسفی ذهنشونو پیدا میکنن و عمق ماجرا رو میفهمن ....از اینجور چیزا

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه اونکه شوخی بودقارچه دیگه ولی ابعاد دیگه ی جهانو به یه حالت توهم نشون میده بعضیا میگن ابعاد معنوی ...

چشم سومو باز میکنن ولی جرعت میخاد

لیدر میخواد ک اگه ذهنت پرت شد درت بیاره از اون حال ک کسی بلد نیست مگرنه منم پیدامیکردم میخریدم

اگه ذهنت دور شه گم میشی چون باید از طبیعتم‌اون حسو بگیری اگه گم شی لیدرم نباشه ماجرا وخیم میشه