2777
2789
عنوان

این مردا چه موجودات بی درکی هستن آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 11733 بازدید | 219 پست
بچت سه سالشه نوزاد که نیست حالیش کن که عین کانگورو نیفته همش دنبالتبعدش هم بزارش تو اتاق نیم ساعت در ...

یه مورد دیگه بچشون رو با کارتون مشغول کرده بودن همین حرفهایی که بابایی و مامانی حرفهای مهم دارن باید برن اتاق نیا... انقدر زن و مرده غرق خودشون بودن، بچه در بالکن رو باز کرده بود از طبقه پنجم افتاده بود پائین اینا نفهمیده بودن همسایه ها اومدن جلوی در 

تازه فهمیده بودن چه خبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اینطور فکر شماها هنونایی هستید که دوستی و زنارو حلال میدونید انا رسیدگی به شوهرو برده دارییه کم ...

فکر نمیکنم کسی دوستی و زنا رو خوب بدونه

کسی که میگه زیادم در این مورد نمیشه رو داد به شوهر ، طرف زنا و رابطه تو دوستی نیست

فکر نمیکنم کسی دوستی و زنا رو خوب بدونهکسی که میگه زیادم در این مورد نمیشه رو داد به شوهر ، طرف زنا ...

اگر ما به شوهرمون رو ندیم ببخشید به کی رو بدیم

خب شایدم شوهرمون به کس دیگه ای رو داد

نتیجشو دوس دارید مدافعان حقوق زن

اگر ما به شوهرمون رو ندیم ببخشید به کی رو بدیمخب شایدم شوهرمون به کس دیگه ای رو دادنتیجشو دوس دارید ...

مردی که بخواد بره میره گلم

حتی اگر زنش هر روز در اختیارش هم باشه بخواد تنوع طلبی کنه زیر ابی جوری میره که زنش اصلا نفهمه

تو جامعه داریم میبینیم زیادن مردهایی که زنهاشون براش کم نزاشته ولی مردا هرز پریدن

اگر ما به شوهرمون رو ندیم ببخشید به کی رو بدیمخب شایدم شوهرمون به کس دیگه ای رو دادنتیجشو دوس دارید ...

گلم یعنی همه مردایی که به این خونه ها هر روز دارن میرن همشون زنهاشون سیرابشون نکرده بودن؟
https://www.aparat.com/v/7t0OF

البته کاملش فقط تو فیس بوک و توئیتر هستش

که حاج اقا میگن: 90 درصد مشتریهای این مکانها مردان متاهل هستن😑😐

و کاملا اسلامی و شرعی این مکانها داره سرویس میده به مردا

کلاهمون رو بندازیم بالاتر 

عزیزم در هر حالی که هستی با شوهرت همراه شو

غلط کرده شوهر بی شعورش درک موقعیت نداره

یعنی چی همراه شو تنها که نیستن بچه دارن 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

اگه اونا رو بدن زنا چرا نتونن رو بدن به مردای دیگه؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
عزیزم گیرندت که پایینه هیچ ادب و نزاکت هم صفرهوقتی نمی‌تونی حرف حق رو تحمل کنی تو فضای مجازی و مشکلت ...

مشکل همینه دیگه چرا باید خر کنم؟!مثل دو تا آدم متمدن میخوایم زندگی کنیم نه خر سواری !