2777
2789
عنوان

لعنت به خواب غروب😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 98 پست

یه بارو پا شدم همش هذیون میگفتم رفتم اماده شم برم بیرون همه میگفتن کجا ؟؟یه طوریه که ا نگا کن اینا چرا نمیفهمن من باید برم مدرسه هرچی میگفتن غر میزدم بهشون یادم‌نیست چطور فهمیدم ولی خوب ضایع شدم رفتم بازم خوابیدم😅

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
عوارض خواب غروب۱. کوتاهی عمر و مرگ ناگهانی۲. برهم خوردن نظم طبیعت بدن۳. سبک شدن خواب شب۱. کاهش قوای ...

چه جالب عزیزم

مرسی از متن خوبت♥️🌹

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملاتونین اصلا برای من بی تاثیره همه نوعش رو خوردم حتی زیر زبونی

دوز چندش رو خوردی؟شرکتش هم مهم یه نوعش بی تاثیر بود خارجیش خوبه

چند ساعت میخوابی من که حسرت خواب مونده تودلم قرص هم میخوری

قرص نه

مدام با استرس، با یه صدای کوچیک مثل اینکه مورچه راه بره می پرم البته ارثیه

فک و فامیل اینا رو ارث گذاشتن دیابت و بد خوابیو.....

یه وقتایی به هوای حساسیتم کتوتیفن می خورم با اون می خوابم

عوارض خواب غروب۱. کوتاهی عمر و مرگ ناگهانی۲. برهم خوردن نظم طبیعت بدن۳. سبک شدن خواب شب۱. کاهش قوای ...

خب من اگه نخوابم ( اگه صبح زود بیدار شده باشم ) بقیه روز عصبیم یا هی خوابم میاد 💔

🪐🪐🪐

خب من اگه نخوابم ( اگه صبح زود بیدار شده باشم ) بقیه روز عصبیم یا هی خوابم میاد 💔

برای منم سخته نخوابم

همین الانم خوابم میاد

ولی عوارضش وحشتناکه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.