nilaali مدیر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 عنوان لعنت به خواب غروب😬 | مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 98 پست میخوابی بیداری میشی انگار بدبخت عالمی و دلت میخواد بمیری چه وضعشه🥴 در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد 1403/07/09 | 18:29 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afra333 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2174 مرسی گلم اره پاشدم میوه خوردم حالم بهتره خیییلیاون لحظات اول که پا میشی و میری صورتتو بشوری میگی اصل ... قربونت🤣😭
nilaali مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 منم بیدار شدم معده ام درد گرفته چشمام میسوزه افسردگی گرفتم😑😂 معده معمولا درد عصبیهافسردگی شدید میگیره ادم در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
nilaali مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 واای منم ظهر گفتم ی نیم ساعت بخوابم پنج و نیم پاشدم دیگه اصلا حال ندارم کاری انجام بدم🤦 خیییلی بد واقعا در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
nilaali مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 قربونت🤣😭 ☺️🤦 در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 🤦😅😂 حالم از همه چی بهم میخوره این دنیا آدماخودمهمه چیاین دنیا دیگه بدرد نمیخوره بخدا جدی ام مدیونی اگه فکر کنی بخاطر خواب غروبه 😮💨 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 میخواستم تاپیک بزنم گفتم ولش کن #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
nilaali مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 حالم از همه چی بهم میخوره این دنیا آدماخودمهمه چیاین دنیا دیگه بدرد نمیخوره بخدا جدی ام مدیونی اگه ف ... همیشه همینطوری؟؟ در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
nilaali مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 میخواستم تاپیک بزنم گفتم ولش کن ☺️ در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 همیشه همینطوری؟؟ نه جدیداآخه هیچی سرجای خودش نیستخودم داغون شدم پوستم که صاف بود داغون شده قیافم داغون شده زندگیم... هعییی:) #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
nilaali مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 نه جدیداآخه هیچی سرجای خودش نیستخودم داغون شدم پوستم که صاف بود داغون شده قیافم داغون شده زندگیم... ... ببین عزیزم نمیخوام فاز بگیرم ولی زندگی جبر و شانس هیچیش دست ما نیستحداقل شاد باش افکار مثبت داشته باش و اینو بدون هیچچیزی پایدار نیست چه غم چه شادی در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19210 ببین عزیزم نمیخوام فاز بگیرم ولی زندگی جبر و شانس هیچیش دست ما نیستحداقل شاد باش افکار مثبت داشته با ... ممنون ❤ #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
nilaali مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 ممنون ❤ ♥️🌹 در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
nilaali مدیر استارتر عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 2548 شنیدم خواب غروی حماقت میاره بدتر ازش نیست در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد