2777
2789

من خودم متاهلم ،یه دختر 11ساله هم دارم ،مامانم شاغله دم عروسی داداشمم هست خیلی کار ریخته سرش واقعا ،خواهری هم ندارم یعنی تک دخترم و یه داداش دارم 

انقدر خودمم کار دارم فقط خدا میدونه ،مامانمم خسته میشه بنده خدا من خیلی به کارای مامانم میرسم مثال امروز رفتم خرید کردم صبح ،اومدم ناهار پختم اومدن خوردن ،جمع کردم دوباره شام گذاشتم براشون حسابی خسته شدم واقعا رفتم دخترمو از مدرسه بردم کلاس الانم منتظرم کلاسش تموم بشه تا برم خونه خودم و کارای خودمو بکنم ،تا اینجا با تمام خستگی هام بازم مشکلی نیست حالا همسرم میاد خونه شروع می‌کنه به غر زدن که تو اصلا خونه نیستی درحالی که من تمام کارامو می‌کنم بعد به کارای مامانم میرسم 

بخدا گاهی دلم می‌خواد همه چیزو رها کنم برم یه جایی چند روز فقط برا خودم باشم از این که این همه خودمو مسئول میدونم واقعا خسته شدم 

عزیزم خسته نباشی

دعای خیر مادرتون حتما پشت سرتون هست

سعی کنین فقط سکوت کنین و لبخند بزنین

منم سالهاست همسرم چشماشو میبنده و فقط نیمه خالی لیوان رو میبینه

اینقدر بحث کردم و جنگیدم آخر من شدم بدهکار و ایشون طلبکار

من دیگه فقط یه لبخند میزنم و کارهای خودمو که به صلاحم هست انجام میدم و دیگه بحث نمیکنم  ،چون دارم خودمو نابود میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام

دیگه نمیکشم از ابن همه احساس مسئولیت

روانی شدم

جالبه هیچ کس هم ازم راضی نیست

منم برای خانواده ام خیلی خوبم

هیچ دختری مثل خودم ندیدم اینقدرکار بکنه برای خانوادش بعد ازدواج

هم مالی هم  احساسی

ولی خیلیخسته ام

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

عزیزم خسته نباشیدعای خیر مادرتون حتما پشت سرتون هستسعی کنین فقط سکوت کنین و لبخند بزنینمنم سالهاست ه ...

مرسی عزیزم ❤️ 

خدا بزرگه ،انشاالله بهترینها برات رقم بخوره 

منم مثل توامدیگه نمیکشم از ابن همه احساس مسئولیتروانی شدمجالبه هیچ کس هم ازم راضی نیستمنم برای خانوا ...

من نه تنها با خانواده خودم بلکه با خانواده همسرمم همین طور هستم ،پدرومادرشوهرم همیشه تعریفمو میکنن

من نه تنها با خانواده خودم بلکه با خانواده همسرمم همین طور هستم ،پدرومادرشوهرم همیشه تعریفمو میکنن

برای اونها هم هر کاری کردم‌خیلی خوب جواب محبتهامو دادن

طوری که الان همسرم باهاشون قطع رابطس

ولی از این اخلاقم متنفرم

انگار مسئول حال و کار همه عالم و آدم منم

حالم از کارهام بهم‌میخوره

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.