2777
2789
عنوان

چجوری بگم (علامت سوال)

71 بازدید | 10 پست

من ی جایی کار میکنم ک خود صاحبکارم بهم پیشنهاد کار داد و منم قبول کردم الان دو روز گذشته از یه ماهم اما هنوز حقوقمو نداده

حالا نمیدونم بهش بگم یا ن

از طرفی من ۱۹ سالمه و اون آقا حدودا ۵۰ سالشه و یجورایی استادمم محسوب میشه 😕

ب نظرتون چیکار کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میگم از این بعد معلوم میشه کار اونجا به صلاحته یا نه البته بستگی به استاد هم داره چون هر استادی لیاقت این نام رو نداره

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یکی دوروزه صبر کن اگه نداد بگو 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

چرا نوشتمحتی تو خود قرارداد نوشته بود. تا پنجم واریز میشه اما ...

یادآوری کن خب رودربایستی نکن کار اون اشتباه ن رییست

پیام بده بگو جهت یادآوری خدمتتون عرض میکنم قرار بود فلان تاریخ حقوق بنده رو واریز کنید زحمتش رو امروز میکشید