2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یانه؟

220 بازدید | 22 پست

سلام. من  ۸اسفند تا ۱۲ اسفند و ۶ مهر تا ۱۰ مهر پریود شدم که معمولا ۵ روزه هستم. 

۲۱ مهر تا ۲۳ مهر رابطه داشتم واقدام کردم که‌روز ۲۶مهر از شدت خارش وارن به دکتر مراجعه کردم که گفتن عفونت شدید وزخم دارید‌ . گفتم‌اقدام کردم‌وگفتن با  وجود زخم‌احتمالش کمه گرفته‌باشه.  اما تو این مدت با مصرف قرص نیستاتین واژن ومترونیدازول به مدت ۲ هفته  هنوز خارش‌ نداشتم . 

اما سوال من تو این مدت بدن درد  ودل درد گرفتم ۲ روزی بعدش خوب شد اما  یک هفته کتف چپم  تیر میکشه.  نوک سینه بعضی وقتا تیر میکشه ولی سنگینی  ندارم. 

بی بی چک هم دو روز استفاده میکنم منفی هست دونه ۵۰۰ خریدم. ولی بازم‌حساب کنم‌باید ۴ مهر پریود میشدم نشدم. احتمال بارداری دارم؟ اینم‌بگم ترشح سفید زیاد دارم...

ممنون میشم من راهنمایی کنید. کسی با وحود زخم باردار شده؟ کسی باوجود عفونت چی؟. بی بی چک  باید چندم امتحان کرد که  مثبت بشه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت و زخمتو كامل درمان كن و بعد اقدام كن، عفونت تو بارداري اذيتت مي كنه

همیشه میگفتن علائم عفونت  ترشح زرد رنگ که من نداشتم . تنها با خارش دکتر اینجوری بهم گفت وگرنه اقدام نمیکردم. 

الان‌اگر‌نباشم قطعا بعدا اقدام میکنم. الان مسئله من عقب افتادن پریودم که کمرم داره دو تکه میشه از درد.

تکه‌ای؟  والا نمیدونم‌تکه ای‌چطوره ولی سفسد غلیظ

ببخشید تشبیه بدیه مثل پنیری باشه عفونته 

مثل سفیده تخم مرغ کش دار باشه برای تخمک گذاریتونه

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
اگه زخم داشتی بعد از مصرف دارو بازم دکتر برو ..احتمال بارداریت هم کمه

دکتر گفت زخم  کوچیک. هست.  دوباره‌دکتر‌میرم ‌ببینم‌چی میگن. . من‌رفتم‌پیش ماما‌ آیا ما ما خوبه؟ یا متخصص‌زنان باید برم؟

ببخشید تشبیه بدیه مثل پنیری باشه عفونته  مثل سفیده تخم مرغ کش دار باشه برای تخمک گذاریتونه

تقریبا لزج مانند و سفید غلیظه. اما مثل پنیر سفت نیست