2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشگاه

100 بازدید | 6 پست

هر تجربه ای دارید بگید لطفا 

با بچه ها صمیمی بشم یا نه چی رو رعایت کنم چجوری درس بخونم تو خوابگاه و اینکه چیا باید حتما ببرم

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد دلم برا خوابگاه تنگ شد😭😭😭😭قشنگترین روزهاته ازش لذت ببر با همه دوست شو و حالشو ببرسعی کن زیاد ...

محیطش چجوریه ؟🥲 بچه ها سازگار هستن یا ممکنه دعوا بشه؟؟ من درون گرام خیلی استرس دارم نمیدونم تو برخورد اول باید چیکار کنم و چجوری باشم🫠

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 
محیطش چجوریه ؟🥲 بچه ها سازگار هستن یا ممکنه دعوا بشه؟؟ من درون گرام خیلی استرس دارم نمیدونم تو برخو ...

همه جور آدم هست عزیزم

سعی کن دنبال تنش نباشی و خودتو درگیر نکنی

امیدوارم دوستهای خیلی خوب پیدا کنی من عاشق دوستای زمون خوابگامم🥲

اینکه استرس داری طبیعیه ولی خیلی زود عادت میکنی و راهتو پیدا می‌کنی

موفق باشی ❤️

سلام اول اینکه تامیتونید باهم رشته ایتون توی یه اتاق نباشید  تامیتونید ازاول خوراک وغذاتون جداباشه رودروایسی راکناربذارید حدوحدو راباهم رعایت کنید تابه کسی مطمئین نشدی دردودل نکن که بعد ازش سواستفاده بشه 

اگه مذهبی هستی خیلی باید محکم باشی که بعد میبینی دل غافل چه قدر تغییرکردی  اگه فرد عادی هستی سعی کن خیلی توی جمع های دختروپسرهانری به خصوص شب ها و شادی های که چارچوب نداره  چون هستن بچه های که ازسرجوگیری کارهای کردن الان هم تعلیق شدن  

ازاول ترم درس بخونید 

تامیتوید خودتون غذادرست کنید غذای دانشگاه خیلی بعد دچارمشکل میشید 

درکل سعی کنید توی چشم نباشید توی دانشگاه که روتون حساس بشن