2777
2789

امروز برای اولین بار خودم به تنهایی ماشینم برداشتم سرکار رفتم صبح خلوت بود وبهتربود زود رسیدم واما ظهرساعت ۲ موقع برگشت یک ماشین جلوی ماشین من پارک شده بود که ترسیدم بهش بخورم به یک حاج آقا گفتم از جلوی ماشین بیرون اومد   خیابونا  خیلی شلوغ بود تو بزرگراه 

اومدم بعضی ها بی اعصاب بودند مدام بوق می زدند اما من سعی می کردم محلشون ندم وبا خونسردی رانندگی کنم تا اینکه یک راننده بی شعور از کنارم رد شد وفحش های خیلی زشتی دا د کلا بهم ریختم بعدش گفتم جونم مهم تره بی خیال ..

کلا که از روی پل دور زدم واقعا سخت بود وکابوسم به زیر پل رسید  

همون جایی که  موقعی که با شوهرم بودم واون پشت فرمون بود همش فکر می کردم مستقیم به دیوار می خورم  یک لحظه ترسیدم اما با دقت دور زدم وهرچی بود در نهایت به در خونه رسیدم حالا کوچه ما شیب هست جا پارک پیدا نکردم پارک کردم عقب می یومد وته ماشین کج بود بلاخره به همسایمون گفتم اومد پارکش کرد دقیقا تا خونه یک ساعت تو راه بودم با اتوبوس هم همون قدر زمان می برد تا برسم   

الانم وسوسه شدم فردا هم با ماشینم سرکاربرم آخرش چی باید یادبگیرم بی خیال بوق ها وفحش ها

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی شیب ماشینو دنده یک بنداز عقب نمیره دیگه .. همه اولش اینجورن ولی احتیاط کن حتما 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

افرین ب شما ولی ب نظرم ی مدتی صب رانندگی کنین ک خلوت باشه من خودم ۴ ساله رانندگی میکنم طوری رانندگی میکنن بدم میاد برم بیرون رعایتت نمیکنن هرچقدهم بلدباشی بازم اذیت میشی ی مدت صبا تمرین کن 

افرین ب شما ولی ب نظرم ی مدتی صب رانندگی کنین ک خلوت باشه من خودم ۴ ساله رانندگی میکنم طوری رانندگی ...

اره صبح بهتره 

ولی صبح با ماشینم سرکار برم 

ظهرکی برشگردونه   

مگه اینکه همین اطراف خونه یک ساعتی دور بزنم بعد بااتوبوس برم

ب بوقا اهمیت نده بلاخره باید صبر کنن تو بری از روت ک رد نمیشن

ادم هول می کنن این قدر بی شعورن فکر نمی کنن روی پل که داری دور می زنی بوقای اونا شاید باعث پرت شدن یک ماشین بشه وجون یک نفر ازدست بره این همه عجله دارنر به چی برسن واقعا نمی دونم

اره صبح بهتره ولی صبح با ماشینم سرکار برم ظهرکی برشگردونه مگه اینکه همین اطراف خونه یک ساعتی دور ب ...

ن روزایی صب تمرین کن ک سرکار نری ظهرکلا سخته چون مدرسه ها تعطیل میشن بقیه هم ازسرکاربرمیگردن شما ضررنمیکنی ب حرفم گوش کن ماشین شوخی نیس من بیشترازیه سال تمرین کردم بعد رفتم گواهی گرفتم بازم چن بار زدن ک مقصر طرف بوده بقول افسرمیگف هرچقدم بلدباشی بازم مواظب باش شاید طرف مقابل بلدنیس نمیخوام استرس بدم ولی حقیقت رو میگم یکی وقتی دنده عقب میرف زده بود ب یه بچه بچه مرده بود یکی ازهمسایه ها خیلی مواظب باش شماهم خواهرمن من بدون ماشین الان نمیتونم شماهم باید یادبگیرین ک بگردین و کیف کنین وبه کاراتون برسین اما اول ی مدتی تمرین کنین ک خوب پارک کنین ک خوب دوربزنین ووو جمعه ها میتونین هم صب هم ظهر برین خلوت تره بازم هرطور خواستین