2777
2789
عنوان

باردارم از فشار عصبی زیاد شکمم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 26 پست
چیزی نمیشه نگران نباش ، سعی کن در کل غصه نخوری من که سر بارداریم کلی غصه خوردم الان پشیمونم میگم کاش ...

اره والا. میدونی بیشتر شوکه شدم یهو اومدن به قصد دعوا رفتن. اونم خانواده من که اصلا دعوایی نیستن بعد بیان سر دختر حاملشون اینجوری کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم ان شاء الله صحیح سالم بغلش کنیدانومالی نرفتی؟من nt که رفتم گفت به دختر شباهتش میدم🥺🥰

الهی🥰😍ان شاالله شما هم بسلامت بغلش کنی مامان مهربون نه فعلا ان تی رفتم. این هفته انومالی میرم. خدا کنه نی نی منم دختر باشه. البته هردو رو دوست دارم ولی میمیرم واسه پیراهن و گلسرهای دختربچه ها

سلام عزیزم...بچه ت سالم بود،من الان تو وضعیت شما هستم،سر صبح خیلی عصبانی شدم ،الان شکم درد شدید دارم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
سلام عزیزم...بچه ت سالم بود،من الان تو وضعیت شما هستم،سر صبح خیلی عصبانی شدم ،الان شکم درد شدید دارم

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم پیامتو. اره عزیزم خداروشکر چیزیش نشد ولی طول سرویکسم اومد پایین. از ۳۳ شده بود ۲۸ 

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم پیامتو. اره عزیزم خداروشکر چیزیش نشد ولی طول سرویکسم اومد پایین. از ۳۳ شد ...

خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی،خدا بچه هات رو برات نگه داره

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤