الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای جانم ان شاء الله صحیح سالم بغلش کنیدانومالی نرفتی؟من nt که رفتم گفت به دختر شباهتش میدم🥺🥰
الهی🥰😍ان شاالله شما هم بسلامت بغلش کنی مامان مهربون نه فعلا ان تی رفتم. این هفته انومالی میرم. خدا کنه نی نی منم دختر باشه. البته هردو رو دوست دارم ولی میمیرم واسه پیراهن و گلسرهای دختربچه ها
سلام عزیزم...بچه ت سالم بود،من الان تو وضعیت شما هستم،سر صبح خیلی عصبانی شدم ،الان شکم درد شدید دارم
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم پیامتو. اره عزیزم خداروشکر چیزیش نشد ولی طول سرویکسم اومد پایین. از ۳۳ شد ...
خیلی ازت ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی،خدا بچه هات رو برات نگه داره
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤