2777
2789
عنوان

آرمی ها بیاید 🌸

57 بازدید | 6 پست

هر چی در مورد بی تی اس میدونید بگید  

میخوام بهتر این گروه رو بشناسم

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه گروه موزیک پاپ کره ای که از هفت تا پسر که به ظاهر خیلی کیوت و گوگولی ان و حرفای انگیزشی و خوب میزنن تشکیل شده که خیلی برای تینیجر ها جذابه و دوسش دارن

من چیز بدی ازشون ندیدم یه سری شایعه بود یا واقعیت نمیدونم میگفتن همجنسگرا هستن و حمایت میکنن (صحت این مطلب رو نمیدونم )

خودم طرفدار این گروه نیستم ولی کاری هم ندارم باهاشون بالاخره سلیقه ها متفاوته.

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

یه گروه موزیک پاپ کره ای که از هفت تا پسر که به ظاهر خیلی کیوت و گوگولی ان و حرفای انگیزشی و خوب میز ...

👍🏻

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

ی کتاب هس چه بدونم زندگی نامه بی تی اسفک کنم اینهبخونش شاید کمکت کرد

مرسی