2777
2789

سلام سه ماهه عمل انجام دادم عمل دردناکی نبود ولی مراقبت زیاد داشت و هنوز هم داره تا 6 ماه

ظاهرش خوبه اما سر سینه یه کم قرینه نیست و میگن تا 1 سال همه چیز روبراه میشه

دوستان من با بیمه نیروهای مسلح عمل کردم ولی قبلش رفتم دفتر مرکزیه بیمه نیروهای مسلح و درخواست عمل مامو پلاستی درمانی دادم و چون تایید شدم  هزینه عملم پزشکم 10 تومن گرفت و بیمارستان 200 هزار تومان هزینه گن 2تومن شد و هزینه پک پانسمان برای 10 روز 1 تومن شد

درکل خیلی خیلی راضیم و خوشحالم خیلی اعتماد بنفسم بیشتر شده گرچه مراقبتهاش واقعا خسته کننده بود خصوصا 1 ماه اول. سوالی بود درخدمتم

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمانیه یا زیبایی ؟

همون زیباییه اما من چون دستام و گردنم درد شدید داشت هزینه هاشو بیمه تقبل کرد و به اسم درمانی عمل شدم

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
‌کل هزینه عمل چقدر میشه وشماچقدر پرداخت کردین ؟ افتادگی داشت یا بخاطر بزرگی بیش از حد انجام دادین؟

ازاد بخاین انجام بدین بین 55 الی 70 هست 

بله افتادگی و بزرگی داشت الان عالی شده ولی

کلا بیمه نیروهای مسلح خوبه بابام داشت ولی زیاد ازش استفاده نکردیم حتی اون زمان با بیمه اش میشد دندون ...

یه سوال کامپوزیت و لمینت هم میشه کرد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

‌کل هزینه عمل چقدر میشه وشماچقدر پرداخت کردین ؟ افتادگی داشت یا بخاطر بزرگی بیش از حد انجام دادین؟

من کلا با گن و بیمارستان و پانسمان و حق اجرت دکتر همه چیز حدودا 13200

ازاد بخاین انجام بدین بین 55 الی 70 هست بله افتادگی و بزرگی داشت الان عالی شده ولی

به به چه قشنگ😍خودتون موقع عمل اضافه وزن داشتین یا بخاطر لاغری افتادگی پیداکرد ببخشیدا زیاد سوال میکنم

یه سوال کامپوزیت و لمینت هم میشه کرد

نه من رفتم برا زیبایی قبول نمیکنن اما اگه لب پر باشه یا نیاز به ترمیم باشه کامپوزیت میکنن با قیمت عالی 

دوسال پیش دندون نیشم رو کامپوزیت زد شد 150 تومن