2777
2789
عنوان

نیاز به کمکککک

56 بازدید | 4 پست

سال چهارمیه ک پشت کنکورم هیچ حسی هم به عنوان انگیزه و نیاز به درس توی وجودم نیس....سال چهارم ک میگم درکل شاید دوبار کنکور داده باشم و هنوز کتابارو هم حتی یه پایه رو هم نخوندم و نسبتا ضعیفم ولی علاقه دارم ک حتما ادامه تحصیل بدم ...هزینه کانون هم ۱۶میلیون و خورده ایه...یه مشاور بدرد نخور هم ماهی ۷۰۰...در کل از نظر مالی تو این وضعیت ریسکه...

۱ماهه ازدواج کردم و کل خانواده اصرار دارن ک من حتما بشینم بخونم و کنکور بدم ...از نظر خودم ریسکه میترسم نتونم بعد جواب بقیه رو چی بدم...حقیقتا این هزینه برامون زیاده ولی اگه بگم میخونم قطعا نه نمیاره شوهرم خودشم دوس داره ادامه بدم چون این پشت کنکور موندن منم به مقدار قابل توجهی به اون و زندگیمون مربوطه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دانشگاه هم صرف مدرکه حتی بهترین دانشگاه ها هم تدریس خوبی ندارن و چیزی یاد نمیدن 

من جات بودم میرفتم یه حرفه یاد میگرفتم که ازش پول در بیارم خودم مشاور تحصیلی کنکورم ولی خوب نمیتونم دروغ بگم 😂