2777
2789
عنوان

کسایی که دختر 5 و نیمه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارغوانِ من دی 6 سالش می شه

قدش تقریبن 110 و وزنش 17 کیلوئه

شربت زینک هم می دم بهش ولی خیلی باید احتیاط کرد چون مصرف نامناسب زینک باعث بلوغ زود رس می شه

خدایا از تو می خواهم که خورشید همین روزها از کوچه ی اختر طلوع کند..
دختر من  دو ماه دیگه پنج سالش میشه  قدش  ۱۰۵ ولی وزنش ۱۳/۵ کیلوه😔😔😔😔

وای عزیزم چفد لاغره ..همسنه پسره منه .تا همین چند وقت پیش پسرم هجده کیلو بود ..بهداشت گفت وزنش خوبه ولی رو نمودار رشدش کمی کند شده ..منم روزی یه دونه قرص فولیک اسید دادم ..خیلی تاثیر داشت رو اشتهاش 

من یه پسر شیطونم
5 سال نیمه . قدش 110 سانته البته میدونم ژنیتیکی هم هست چون خودم قدم 155 ولی دوست دارم  دخترم ق ...

طبیعیه واسه این سن نگرانی نداره به حرف مردم توجه نکن به نمودار قد و وزن کودکان مراجعه کن 

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
عزیزم دخترتون ۲سالگی قدش چندبود؟دخترمن۲سالشه قدش۸۵،حس میکنم کمه

پسر کوچولوی من .امروز برا پونزده ماهگی که بردم بهداشت قدش ۸۲ بود ..خانودم همه میگن قدش کوتاست ولی نمودارش عالیه ..

من یه پسر شیطونم
وای عزیزم چفد لاغره ..همسنه پسره منه .تا همین چند وقت پیش پسرم هجده کیلو بود ..بهداشت گفت وزنش خوبه ...

قرص فولیک اسید خودت همینطوری دادی یا دکتر تجویز کرد .دختر منم اشتهاش کمه