seyran_korhan مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 541 عنوان باردارا در چ حالین😃 214 بازدید | 30 پست من لگن درد دارم و همش توفکر سیسمونیمشما چیزی خریدین؟ لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱 1403/07/09 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انرژی_مثبت_بده عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 2399 شرمندتم استارتر میشه دعا کنید برای بچه ماتو تاپیک یکی مونده به آخرم گفتم چی شده اللَّهُمَّ أُنْشِدُكَ بِدَمِ الْمَظْلُوم
مامان،مهدیار2 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 9908 من هفته ۱۶ هستم جنسیت معلوم نشد تو ntامروز جواب سلفری میاد ببینم نی نی چیه جنسیتش 🤩منتظرم عصر برم جواب رو بگیرم فردا برم دکتر
seyran_korhan مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 541 باورت میشه جز چن تیکه لباس هیچی نخریدم اره خودمم هیچی نخریدم🤨😂 لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
seyran_korhan مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 541 من هفته ۱۶ هستم جنسیت معلوم نشد تو ntامروز جواب سلفری میاد ببینم نی نی چیه جنسیتش 🤩منتظرم عصر برم ج ... ای جون🥰 لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
seyran_korhan مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 541 جونت سلامت عزیزم 😘😘😘 واکسن زدی؟ لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
seyran_korhan مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 541 باورت میشه جز چن تیکه لباس هیچی نخریدم واکسن زدی لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
seyran_korhan مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 541 کاش منم باردار بودم 🥲 عزیزم چندوقت اقدامی؟ لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
چایی_نباتتونم عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 2376 فعلا فقط حالت تهوع و بیحالیو یبوست خیلی شدید و آزار دهنده کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh
مامان،مهدیار2 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 9908 واکسن زدی؟ نه بهداشت زنگ زد برای واکسن آنفولانزا فردا برم دکتر بپرسم ببینم نظرش چیه اگر گفت خوبه میزنم گفتم شاید هفته پایین مضر باشه نظر دکتر رو بدونم بهتره کزاز هم امسال باید میزدم قانونا که نزدم دکتر گفت هفته ۲۸ به بعد بزن الان نزن
mansoorehhhh عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 141 عزیزم چندوقت اقدامی؟ تازه شروع کردم ماه اولم 😅ولی خیلی دوست دارم برام دعا کنین 🥲
seyran_korhan مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 541 فعلا فقط حالت تهوع و بیحالیو یبوست خیلی شدید و آزار دهنده اولته عزیزم انشالله بهتر میشی... من هنوزم حالت تهوع دارمسرپا ک میمونم درجا نفس تنگی میگرم لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱