2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

50 بازدید | 13 پست

الان مامانم بهم خبر داد که بابام پاش شکسته اینقدر نشستم براش گریه کردم 

امشب که میخوایم بریم دیدنش فکر کنم ببینمش بزنم زیر گریه ولی دوست ندارم کسی اشکمو ببینه 

چی کار کنم سر هرچیزی سریع گریه نکنم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
چیزیش نشده کهه ، پاش شکسته فقد ، اونم ایشالا زود خوب میشه ، اصن گریه نکنیااااا ؛باید کنترل خودت و خ ...

وای اخه چجوری الان که دارم بهش فکر میکنم چطور اشکمو نگه دارم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اخه چجوری الان که دارم بهش فکر میکنم چطور اشکمو نگه دارم

اتفاق پیش میاد دیگه 

تازه شکستگیه فقد ، زود خوب میشه ، تو باید بهش انرژی بدی ، ن اینکه بجای انرژی مثبت ، انرژی منفی بفرستی براش

-شاید برایِ همیشه-

اتفاق پیش میاد دیگه تازه شکستگیه فقد ، زود خوب میشه ، تو باید بهش انرژی بدی ، ن اینکه بجای انرژی مثب ...

اره واقعا ولی کاش میتونستم خودمم پارسال پام شکست خیلی بد بود الان من میفهمم چی میکشه 

کلا الان یه مدتیه خیلی اخلاقم بد شده کوچک ترین غم منو به گریه میندازه 

همینایی بودن که تو معدن طبس فوت کردن من اینقدر برای اینا گریه کردم

اره واقعا ولی کاش میتونستم خودمم پارسال پام شکست خیلی بد بود الان من میفهمم چی میکشه

کاریش ک نمیشه کرد، ت خودت خوشت میاد بابات بیاد پیشت برات گریه کنه ؟

همون‌طور ک تو نمیخوای،مسلما اونم دوس نداره..

-شاید برایِ همیشه-

کاریش ک نمیشه کرد، ت خودت خوشت میاد بابات بیاد پیشت برات گریه کنه ؟همون‌طور ک تو نمیخوای،مسلما اونم ...

اره دقیقا فرقی نمیکنه. چه بابام چه من خوشمون نمیاد بابام هم اگه گاهی وقتا بغض کنه پیش ما نشون نمیده

افرین پس توعم نشون نده..

اره ان شاءالله که بتونم خودمو کنترل کنم 

حتما میتونی

من میتونم❤👍🏻😊

صددرصد🎀

🫂❤