2777
2789

سیب زمینی آبپز

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج درست کن گوشت قلقلی و گوجه سرخ کن ماکاروتی کتلت  اووو کلی غذا میشه تو یساعت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

استانبولی

ماکارونی

جغور بغور

شیرین پلو

میرزا قاسمی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من غذامو پختم برنجم گذاشتم دم بکشه

گوشت پختم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من خوراک لوبیا 😁ترکها برنجم کنارش دم میکنن میشه خورشت لوبیا ...🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من غذامو پختم برنجم گذاشتم دم بکشهگوشت پختم

عجب کدبانویی🤗

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
استانبولیماکارونیجغور بغورشیرین پلومیرزا قاسمی

خدایی جغور بغور چیه 🙄😁فک کن شوهرم زنگ بزنه بگه ناهار چی داریم بگم جغور بغور ...میگه بریز دور غذا میگیرم میارم🤣🤣 ..اسمش خنده داره وبامزه ..خدایی چیه غذای ساده س یا با گوشت و ایناست؟ تا حالا نشنیدم ..مخصوص کدوم شهر 

عجب کدبانویی🤗

شوهرم داشتم گوشتارو میپختم بهم تیکه پروند

پسرم گفت مامان داره نهار میپزه

گفت این برای شامه💔😕یعنی غذاش دیر حاضره

همیشه بعد اذان ظهر نهارمیخوره

فقط گاهی دیرمیشه اونم خیلی کم پیش میاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

شوهرم داشتم گوشتارو میپختم بهم تیکه پروندپسرم گفت مامان داره نهار میپزهگفت این برای شامه💔😕یعنی غذا ...

میشستم

خدایی جغور بغور چیه 🙄😁فک کن شوهرم زنگ بزنه بگه ناهار چی داریم بگم جغور بغور ...میگه بریز دور غذا م ...

🤣😂 وای پیاز رو تفت میدی تا سبک بشه بعد سیب زمینی رو سرخ میکنیم باهاش مخلوط میکنی جیگر رو تیکه های ریز مکعبی خورد میکنی تفت میدی می‌ریزی داخلش بعد که رنگش عوض شد بهش قارچ و فلفل دلمه میزنی درش رو میزاری زیرش رو هم کم کن که قارچ خیلی آب نندازه بعد که قارچ و فلفل سبک شد بهش نمک و ادویه میزنی و با نون و سبزی سرو میکنی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

🤣😂 وای پیاز رو تفت میدی تا سبک بشه بعد سیب زمینی رو سرخ میکنیم باهاش مخلوط میکنی جیگر رو تیکه های ...

ممنون عزیزم ...پس همون خوراک قرو قاطی خودمونه میشه جغور بغورشما 😁😂