2777
2789

بچه ها من باردارم و یه بچه دیگه دارم امروز صبح که رفتم دخترمو بزارم پیش دبستانی دیدم یه ماشین وایساد گفت خانوم کوچه عباسی می‌دونی کجاس منم گفتم نه والا نمیدونم یه دفعه صفحه گوشیشو گرفت سمتم روش یه فیلم س.وپر در حال پخش بود من خرم دست و پامو گم کردم هیچی نگفتم بهش رفتم. البته نخواستمم دخترم بفهمه.یه دفعه شروع کردم به لرزیدن تا دم مدرسه دخترم عق زدم حالم بهم میخورد دوس داشتم خودمو بکشم انگار تقصیر من بوده الآنم عذاب وجدان دارم از خودم بدم میاد    موقع برگشتن هم باز دنبالم بود خودمونو یاد گرفت نکنه هر روز صبح اذیتم کنه  

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نده به خودت ایشالا خدا وجود ایجور اشغالا رو از زمین محو کنهالان فقط به اسم بچت فکر کن😍😊😉😃

نمی تونم همش گریم میاد گریه میکنم

نه نمیشه خیلی غیرتیه اگه باز بیاد چی

غیرتی باشه تامشکلی برات پیش نیومده چ خودت چ دخترت ب شوهرت بگو چون یموقعه بی آبروت کنه ک دیگ اون موقعه فایده نداره گفتن شوهرتم ازچشم تومیبینه ک پنهان کردی

منم یبار تو خیابون وایساده بودم منتظر اسنپ، دیدم یه اقایی یکم اونطرف تر رو موتور نشسته شلوارشو کشیده پایین داره اونجاشو میماله و صداهای عجیب در میاره. انقد حالم بد بود تا چندروز. نکبت

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

غیرتی باشه تامشکلی برات پیش نیومده چ خودت چ دخترت ب شوهرت بگو چون یموقعه بی آبروت کنه ک دیگ اون موقع ...

خاک بر سرم روم نمیشه بهش بگو اصلا انگار تقصیر خودم بوده  

از منم آدرس خواست...منم زبونم قفل شد...هیچی نتونسم بگم اون موقع هم مجرد بودم.....

منم کلا ساکت و مظلومم میگم کاش میزدم تو دهنش حرومزاده رو