2777
2789
عنوان

منظور خالم از این پیام چیه

1108 بازدید | 43 پست

چند روز پیش منو بابام رفتیم از فست فودی دم کو.چه اینا پیتزا گرفتیم 

بعد اتفاقی شوهرخالمو دیدیم

اینو بگم خالم و پسرخالم هرچقدر به شوهرخالم میگن از اونجا پیتزا بخر یبار بی تفاوت رد میشه

منو و قیمتاشونم دم در بزرگ نوشتن

خالمم چند بار به مامانم به شوخی گفته یبار بیا خونمون ناهارم از اوجا پیتزا بخر بیا مهمون تو البته از نظر من شوخی کرد دیگه جدی گفته باشه نمیدونم 

بعد چند روز الان این پیام رو فرستاده

مامان منم ناراحت شد گفت دیگه پرسیدنش چیه چرا به ادم عذاب وجدان میدی 

الانم گوشیو داده دست پسرش زنگ زده خونمون که خاله پیتزا خریدین خوشمزه بود؟

به خدا خودم پول داشتم میخریدم میبردم براشون الان خییلی ناراحتم

واه

چه پیگیر و گشنه اس

جواب ندید بلکه از رو برع

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زشته!  بگو شما نگاهتون به دست بقیه است؟ دیگه یه پیتزا چیه که به روی طرف میارید! 

بگو جاتون خالی خوشمزه بود!  حتما امروز بخرید و امتحان کنید! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

به خدا زهرمارم شدبعد چندوقت بابام اجازه داد پیتزا بخریم همیش میگه ضرر داره نمیخره الان اینم اینجوری ...

اسارتر یاد بگیر خودت تو خونه درست کنی انقدر خوشمزه می شه که دیگه هیج وقت پیتزاها بیرون نمی خوری ، خیلی هم به صرفه تر درمیاد.

چقدر زشته! بگو شما نگاهتون به دست بقیه است؟ دیگه یه پیتزا چیه که به روی طرف میارید! بگو جاتون خالی ...

پیتزا خاصیم نبود نبودئ به خدا هزینه زیادیم نداشت ولی گفتنش بده من به خدا بابامن نمیزاره زیادی فست فود بخوریم بعد چند ماه خریدیم که اینجوری زهرمارمون شد

تورک کجایین؟؟

چه گدا گشنه هست

اصلا براش نخرین بعدا میشه وظیفه

هرچی دید و هرچی شما خریدین اجبار میکنه که باید برا اونم بخرین

یه پیتزا چنده مگه بره بخره کوفت کنه

عشق فقط یک کلام سیدعلی والسلام💚

اسارتر یاد بگیر خودت تو خونه درست کنی انقدر خوشمزه می شه که دیگه هیج وقت پیتزاها بیرون نمی خوری ، خی ...

بابام به خاطر ضررش نمیزاره چون من از بچگی مشکل معده دارم

اکثرا تو خونه با گوشت و مرغ درست میکنیم

پیتزا خاصیم نبود نبودئ به خدا هزینه زیادیم نداشت ولی گفتنش بده من به خدا بابامن نمیزاره زیادی فست فو ...

من برای بچه هام تو خونه زیاد درست می کنم ، اگه پنیر پیتزا مارک خوب بگیری و با گوشت چرخ کرده موادش درست کنی و خمیرش رو هم تو خونه خودت درست کنی محشر می شه،  کلا پیتزا به خاطر سوسیس که روش می ریزن خیلی ها می گن ضرر داره اگه موادش گوشت چرخ کرده بزنی دیگه پدرت هم ایراد نمی گیره