2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار بیایین

372 بازدید | 46 پست

سلام عزیزان یه سوال داشتم دیشب پستونک بچم گم شد فک کنم تو خیابون افتاده بوده چون کل خونه رو زیرو رو کردیم منو شوهرم ولی پستونکشو ندیدیم کلی گریه کرد و بهونشو میگرفت اخه خیلی وابسته پستونکش بود... یک سالو نیمشه ... دیشبم دیروقت بود دارو خونه نزدیک ما  بسته بود نشد بگیریم...

ازدیشب یکی دوبار بیدار شد گریه کرد بهش شیر دادم خوابید ضمناا بچم شیر خشکی هست 

الان میگم این از دیشب انقد اذیت شد بنظرتون برم براش پستونک بخرم؟؟یا از اینکه اینجوری اذیت شد کلا از سرش بزارم بیوفته !!

باز میگم نکنه واسش بد باشه اینجوری یهو جدا کنم ازش تاثییر بدی نزاره روش 🥺

نخر دیگه بگو داروخونه بسته هست  رفتم پرسیدم دو روز دیگه میان بزار از سرش بیوفته 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نخر براش اصلا پستونک خییییلی بده خییییلی ،اگه دیشب خوابید امشب هم شاید اذیت کنه ولی دیگه عادت میکنه ب نبودش بزرگتر بشه جدا کردنش سختتره ،من سه تا بچه دارم برا هیچ کدوم گول زنک نگرفتم 

بنظر من اگر دوباره بخری بدی بدتر وابسته میشه و اینبار جدایی سخت‌تر... دو روز تحمل کن چون هنوز شیرخواره هست بهتر کنار میاد تا بعد

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بهترین موقعه که از پستونک بگیری دختر منم خیلی وابسته بود همین حدودا سنش بود دقیقا از دستش افتاد گم ش ...

اره منم میگم حتما قسمت بوده چون خیلی گشتیم ولی پیدا نشد 🥺

ببین من دو تا بچه دارم هر دو اول تولد پستونک رو پس زدن بعد از چند ماه قبولش کردن . یه بازه مشخصی به پستونک خیلی وابسته بودن و آرامشون می‌کرد و بعد از مدتی خودشون ازش بدشون اومد . برای دختر بزرگم کل زمان استفاده از پستونک  حدود ۴ یا ۵ ماه شد و برای کوچیکه یکسال  تقریبا .من هر وقت پستونک گپ کردن براشون خریدم . اون دوره وابستگیشون که طی شد دیگه انداختنش کنار و شده بود اسباب بازیشون .  

بنظرم نخر براش اصلا پستونک خییییلی بده خییییلی ،اگه دیشب خوابید امشب هم شاید اذیت کنه ولی دیگه عادت ...

اها آره درست میگی باشه عزیز انشاالله که از این بیشتر اذیت نشه 🥺🥺💔