2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه خریدی سر پستونک رو ببر بگو پیدا شده ولی خرابه تا از سرش بیفته

ولی چه جوری بچه پستونکی یه دونه پستونک داره؟ ! من بچم 7 - 8 تا داشت . سه تاش فقط توی ساکش بود که یه موقع اگه کثیف شد داشته باشه. چون بدون پستونک اصلا اروم نمیشد

ممنون از نظرت عزیز

من دخترم رو از شیر گرفتم دوروزه اوکی شد ولی این پستونک وامونده 4هفته ذلیلم کرد.ازش بگیر هرچی بزرگتر بشن سخت تر میشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ببین من دو تا بچه دارم هر دو اول تولد پستونک رو پس زدن بعد از چند ماه قبولش کردن . یه بازه مشخصی به ...

نه اخه میدونی این خیلی وابسته بود از بدو تولد بهش داده بودم دخترم اصلا پستونک نخورد ولی پسرم خیلی بعضی روزا خیلی اذیت میشد بخاطرش خیلییی وابسته بهش بود اگه از دهنش در نیارم ۲۴ ساعت میخوره 

اره بخدا منم از همین میترسم 🥺🥺🥺

پس نخر اصلا 

سه چهار سال دیگه حتی یادش نمیاد که یه روزی پستونک میخورده چه برسه که یادش بیاد چجور از پستونک گرفته شده،همین دلسوزی های بیجا کار آدمو خراب میکنه  

پستونک تا همون یک سالگی هم خیلیه دختر خاله ی من تا ۵ سالگی پستونک میخورد الان فکش انقد جلو اومده کامل معلومه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
ببین اگه خریدی سر پستونک رو ببر بگو پیدا شده ولی خرابه تا از سرش بیفتهولی چه جوری بچه پستونکی یه دون ...

نگو منم ۵ تا داشت و همه جای خونه از کیف و جیب مانتو و کمد و آشپزخونه و ماشین گذاشته بودم  

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ببین اگه خریدی سر پستونک رو ببر بگو پیدا شده ولی خرابه تا از سرش بیفتهولی چه جوری بچه پستونکی یه دون ...

نمیدونم بخدا کلا میگم نخرم دیگه  نه  این دوتا داشت یکی یبار قیچی کردم دادم دستش اون یکیو قایم کرده بودم بخدا رفت پیداش کرد دوباره خورد😂

تنها راهش اینه که یهو بگیری ازش،موقعیتشم خوبه۳-۴ روز اذیت میشه و از سرش میوفتهمن شیشه رو همین مدل از ...

ممنون عزیزم . من فقط غصه اینو از دیشب میخورم که اینجوری یهویی شاید تو روحیه اش تاثییر بدی بزاره