2777
2789

شنیدم هیچ درمانی نداره و حتی بعد از عمل هم بلا استثنا آندومتریوز دوباره دیر یا زود بالاخره عود میکنه 😭 عمل هم نشه با هر سیکل قاعدگی بیشتر میشه و پیشرفت میکنه 😭😭😭😭😭توروخدا اگه داشتید و خوب شدید یا عمل کردید تجربیاتتون رو بگید 😭😭🙏🙏

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من داشتم از سال ۹۷تا ۴۰۱دزکیرش بودم بودم قرص فمیکا برای من خیلی عالی بود بعد هم دکتر گفت اگر باردار بشی خیلی خوبه و الان دیگه الحمدلله خوب شدم بعد از بارداری و زایمان کلا ازبین رفت

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
عزیزم من داشتم از سال ۹۷تا ۴۰۱دزکیرش بودم بودم قرص فمیکا برای من خیلی عالی بود بعد هم دکتر گفت اگر ب ...

قرص فمیکا عوارض نداره؟ پریوداتون دردناک نبود؟؟؟؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

پریودی های وحشتناک دردناکی داشتم تا سه روز 

قرص فمیکا برای من عالی بود مثل قرص های جلوگیری هست برای من هیچ عارضه ای نداشت یکسال این دارو. رو استفاده کردم قبل از اون خیلی درمان انجام داده بودم و دکتر رفته بودم ولی هیچ فایده های نداشت

پریودی های وحشتناک دردناکی داشتم تا سه روز قرص فمیکا برای من عالی بود مثل قرص های جلوگیری هست برای م ...

خواهرم مجرده آندومتریوز و کیست شکلاتی داره با هر پربود میمیره و زنده میشه 😭 میگه آرزوی مرگ میکنه از درد😭 دکترا گفتن لاپاراسکوپی کنه ولی دیر یا زود دوباره برمیگرده😭

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
خواهرم مجرده آندومتریوز و کیست شکلاتی داره با هر پربود میمیره و زنده میشه 😭 میگه آرزوی مرگ میکنه از ...

ببین عزیزم من هم دقیقا همین بودم کیست شکلاتی هم داشتم چون ایشون مجرد هست دارو باید استفاده کنه قرص فمیکا مصرف کنه هیچ عارضه ای ندارد مجرد ها هم می‌توانند استفاده کنند ایشون دو دوره مصرف کنه قول میدم تاثیرش رو ببینه از روز پنجم پریودی باید بخوره هر زمان تموم شد یک هفته بعد دوباره بسته ی بعدی رو شروع کنه