2777
2789

لامپ روشن شد قشنک صدای کلیدش اومدم .😥😥برگشتم دیدم لامپ روشن شده وحشتناکه چقدر چقدر ترسیدم. امروز چرا اینجوری شده خونه. شوهرم بیدارکردم میگم پاشو لامپ روشن شد خود ب خود میگه بخواب چیزی نیست :/ یعنی ممکنه کلید برق گیر کرده باشه روشن شده باشه؟ اخه خودم همیشه محکم میزنم رو کلید صدا میده روشن میشه. اینم صدا دار بود 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیییییی فقط برو بخاب دیگ فردا بهش فک نکن اصلا 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

والا ماهم دوهفته شد کلید خونه رو گم کردیم دو روز پیش جاکفشی رو درست کردیم کشوشو پیچ زد شوهرم خودم گذاشتمش خالی بود بعد امروز کلیدا توش بود چجوری اونجا بودن 

انجیری هستم کاربر پنج سال لغو‌کاربری شدم الان برگشتم 
والا ماهم دوهفته شد کلید خونه رو گم کردیم دو روز پیش جاکفشی رو درست کردیم کشوشو پیچ زد شوهرم خودم گذ ...

ازین اتفاقا واسم افتاده ولی این دیگه لول اخر بود🤨قلبم درد گرفت بخدا. حالا هم همش یخچال صدا میده

به جان مادرم امروز ظهر دراز کشیده بودم صدای کلید در اومد که کسی کلید انداخت و درو باز کرد ...

منم به هوای اینکه شوهرمه هیچ عکس العملی نشون ندادم ولی دیگه نشنیدم در بسته شه یکم گذشت گفتم این چرا نیومد تو  پاشدم دیدم کسی نیست

حواست نبوده خوب پایین نیوردی گیر بوده برگشت مثل فنر

منم همینو میگم ک نترسم بعدش شوهرم باهام اومد ک خاموش کنه لامپو چندبار سعی کردم شل ببندمش ولی هربار قشنگ بسته شد :/ خیلی روانه نمیدونم چرا اینجور شد. وحشتناکیش اینجاست مثل وقتی ک خودم محکم میزنم بهش ک روشن شه اونجور صدا داد

به جان مادرم امروز ظهر دراز کشیده بودم صدای کلید در اومد که کسی کلید انداخت و درو باز کرد ...منم به ...

وای منم یبار دراز کشیده بودم حس کردم شوهرم اومده پشتم دراز کشیده قشنگ بادش خورد بهم ک نشسته برگشتم دیدم هیشکی نیست‌ . همیشه با اشپزخونم مشکل دارم کنار راهروعه هروقت سرم توی گوشیه همش حس میکنم یکی داره نگام میکنه سیاهی میاد جلو چشمم همین ک برمیگردم سمت در چیزی نیست

وای منم یبار دراز کشیده بودم حس کردم شوهرم اومده پشتم دراز کشیده قشنگ بادش خورد بهم ک نشسته برگشتم د ...

بابا نترس 

لولو خور خوره مثل سوک سیاه بالداری که تو توی تاریکی رفته باشی دستشویی یهو میپره روت   چیزی نیست که...