برو دکتر. حتما عفونتت عود کرده .قرصم احتمالا به همسرت بده اگه عفونتت زیاد باشه
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😞😞😞خسته شدم آره به شوهرم قرص داده بودولی هنوز همونه انقدر درد دارم که انگار قفل شده نمیتونم رابطه ...
خیلی بده. درکت میکنم من تا همین دوسال پیش مثل شما بودم خداروشکر خوب شدم دیگه.خیلی بده عفونت درکت میکنم. من رحمم زخم شده بود از عفونت دکتر واسم فریز کرد
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
من دیگه اصلا شور ت نپوشیدم توخونه وای یعنی همین بیشتر نجاتم داد اولش خیلی سخت بود الان عادی شده واسم