2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده چشمش اینطوری بشه

108 بازدید | 15 پست

بچع ها من نوبت چشم پزشکی گرفتم برا دوسه روز دیگه

سر درد شدید گرفتم بعد تو چشمم تا تو سرم درد میکنه

چشمم انگار دوتا چیز دایره ای شکل گوشه های چشمم تار میبینم ولی کل چشمم تار نمیبینه 

نمیدونم چجوری بگم 

انگار فقد گوشه های چشمم تار میبینه

کسی بوده اینطوری؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
واینیسا تا بری مطببرو بیمارستان زنگ میزنن به متخصص برات و کاراتو انجام میدن

اینجا دکتر نداره عزیزم 

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جرقه هم میزد اون دایره ها

اره اره وقتی چشمامو میبندم حتی بیین این دوتا داایره ها انگار مث وقتی رعد و برق میزنه ها اون طوری میشه

خیلی میترسم چیزیش شده باشه تا چند روز دیگه که برم دکتر

اره اره وقتی چشمامو میبندم حتی بیین این دوتا داایره ها انگار مث وقتی رعد و برق میزنه ها اون طوری میش ...

یه گوگل کن بزن عکس میگرن چشمی  ببین اونطوری میشه چشات اخه من اونطوری میشم بعضی وقتا 

یه گوگل کن بزن عکس میگرن چشمی ببین اونطوری میشه چشات اخه من اونطوری میشم بعضی وقتا

اره گوگل زدم تقریبا همینطوریه ولی نمیدونم به اون شدت هست یا نه

من مث چی میترسم😭

اره گوگل زدم تقریبا همینطوریه ولی نمیدونم به اون شدت هست یا نهمن مث چی میترسم😭

نترس میری دکتر حل میشه انشالله، منکه بعضی وقتا اون جرقه ها میاد بیست دیقه نمیتونم چشامو باز کنم بعدشم که تموم میشه سردرد وحشتناک میاد سراغم 

نترس میری دکتر حل میشه انشالله، منکه بعضی وقتا اون جرقه ها میاد بیست دیقه نمیتونم چشامو باز کنم بعدش ...

منم الان یه هفتس سردرد شدید دارم همون دوتا دایره هم هست و تار میبینم 

الان یه هفتس چشمام اینطوریه 😭😭😭 

یه هفتس تار میبینم ولی جرقه ها خیلی کم میاد و میره

منم الان یه هفتس سردرد شدید دارم همون دوتا دایره هم هست و تار میبینم الان یه هفتس چشمام اینطوریه 😭� ...

خیلی بده من وقتی همچین میشم دلم میخواد خودمو بکشم چشامم خیلی ضعیف کرده این لعنتی 

خیلی بده من وقتی همچین میشم دلم میخواد خودمو بکشم چشامم خیلی ضعیف کرده این لعنتی

وای دقیقا خیلی وحشتناکه 

دکتر نرفتی؟

من برم ببینم بهم چی میگه هرچی گف به توهم بگم

وای دقیقا خیلی وحشتناکه دکتر نرفتی؟من برم ببینم بهم چی میگه هرچی گف به توهم بگم

چون من میگرن دارم میگن از میگرنته من خاله هام ومادربزرگمم همچین میشن شایدم ارژیه، ممنون میشم اگه بگی بهم 

چون من میگرن دارم میگن از میگرنته من خاله هام ومادربزرگمم همچین میشن شایدم ارژیه، ممنون میشم اگه بگی ...

عزیزدلم رفتم گفت میگرن داری جدا 

ولی فشار چشمت بالاست تا فشارشو کم نکنیم نمیتونیم کاری برای میگرن بکنیم

بعد سه تا قطره بهم داد که بریزم توش

سلام مرسی درباره جرقه ها هم پرسیدی

اره عزیزم گف بخاطر فشار چشمه