parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2474 عنوان بچه ها کسی بوده چشمش اینطوری بشه 113 بازدید | 15 پست بچع ها من نوبت چشم پزشکی گرفتم برا دوسه روز دیگهسر درد شدید گرفتم بعد تو چشمم تا تو سرم درد میکنهچشمم انگار دوتا چیز دایره ای شکل گوشه های چشمم تار میبینم ولی کل چشمم تار نمیبینه نمیدونم چجوری بگم انگار فقد گوشه های چشمم تار میبینهکسی بوده اینطوری؟ خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه 1403/07/09 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vlovev3 عضویت: 1395/03/30 تعداد پست: 2403 واینیسا تا بری مطببرو بیمارستان زنگ میزنن به متخصص برات و کاراتو انجام میدن
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2474 واینیسا تا بری مطببرو بیمارستان زنگ میزنن به متخصص برات و کاراتو انجام میدن اینجا دکتر نداره عزیزم خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2474 جرقه هم میزد اون دایره ها اره اره وقتی چشمامو میبندم حتی بیین این دوتا داایره ها انگار مث وقتی رعد و برق میزنه ها اون طوری میشهخیلی میترسم چیزیش شده باشه تا چند روز دیگه که برم دکتر خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نرو_اقدس عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 63 اره اره وقتی چشمامو میبندم حتی بیین این دوتا داایره ها انگار مث وقتی رعد و برق میزنه ها اون طوری میش ... یه گوگل کن بزن عکس میگرن چشمی ببین اونطوری میشه چشات اخه من اونطوری میشم بعضی وقتا
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2474 یه گوگل کن بزن عکس میگرن چشمی ببین اونطوری میشه چشات اخه من اونطوری میشم بعضی وقتا اره گوگل زدم تقریبا همینطوریه ولی نمیدونم به اون شدت هست یا نهمن مث چی میترسم😭 خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نرو_اقدس عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 63 اره گوگل زدم تقریبا همینطوریه ولی نمیدونم به اون شدت هست یا نهمن مث چی میترسم😭 نترس میری دکتر حل میشه انشالله، منکه بعضی وقتا اون جرقه ها میاد بیست دیقه نمیتونم چشامو باز کنم بعدشم که تموم میشه سردرد وحشتناک میاد سراغم
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2474 نترس میری دکتر حل میشه انشالله، منکه بعضی وقتا اون جرقه ها میاد بیست دیقه نمیتونم چشامو باز کنم بعدش ... منم الان یه هفتس سردرد شدید دارم همون دوتا دایره هم هست و تار میبینم الان یه هفتس چشمام اینطوریه 😭😭😭 یه هفتس تار میبینم ولی جرقه ها خیلی کم میاد و میره خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نرو_اقدس عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 63 منم الان یه هفتس سردرد شدید دارم همون دوتا دایره هم هست و تار میبینم الان یه هفتس چشمام اینطوریه 😭� ... خیلی بده من وقتی همچین میشم دلم میخواد خودمو بکشم چشامم خیلی ضعیف کرده این لعنتی
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2474 خیلی بده من وقتی همچین میشم دلم میخواد خودمو بکشم چشامم خیلی ضعیف کرده این لعنتی وای دقیقا خیلی وحشتناکه دکتر نرفتی؟من برم ببینم بهم چی میگه هرچی گف به توهم بگم خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نرو_اقدس عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 63 وای دقیقا خیلی وحشتناکه دکتر نرفتی؟من برم ببینم بهم چی میگه هرچی گف به توهم بگم چون من میگرن دارم میگن از میگرنته من خاله هام ومادربزرگمم همچین میشن شایدم ارژیه، ممنون میشم اگه بگی بهم
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2474 چون من میگرن دارم میگن از میگرنته من خاله هام ومادربزرگمم همچین میشن شایدم ارژیه، ممنون میشم اگه بگی ... عزیزدلم رفتم گفت میگرن داری جدا ولی فشار چشمت بالاست تا فشارشو کم نکنیم نمیتونیم کاری برای میگرن بکنیمبعد سه تا قطره بهم داد که بریزم توش خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نرو_اقدس عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 63 عزیزدلم رفتم گفت میگرن داری جدا ولی فشار چشمت بالاست تا فشارشو کم نکنیم نمیتونیم کاری برای میگرن بکن ... سلام مرسی درباره جرقه ها هم پرسیدی
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2474 سلام مرسی درباره جرقه ها هم پرسیدی اره عزیزم گف بخاطر فشار چشمه خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه