2777
2789

بچه ها این واقعا  مشکل منه لطفا احترام بزارید و کامل بخونید نظر واقعی تونو بگید الان میزارم همشو 

امشب با شوهرم بحث کردیم بیدارش کردم گفتم تو از من فاصله میگیری دیشبم پشتشو کردی خوابیذی دوسم نداری برم بمیرم و.... 

بعدش رفتم تو اتاق اون تو پذیرایی دراز کشیده بود یهو پاشد هرچی از دهنش دراومد گفت بهم گفت  برو هرکاری میخای بکن برو سق. طش کن بچه ای که از تو باشه ذو نمیخان به خاطر بارداری پدرمو دراوردی این همه باردار نازو اداهای تورو نداره بهم گفت چون بند کفشتو امشب نبستم ازارم میدی گفت همش میگی فاصله میگیری چیکار کنم بچسبم به کو...  

متاهل و متعهد

هیچی نگفتم (واقعا پشیمونم کش ندادم کاش یکم دهن به دهنش میزاشتم) یه چن دقیقه غرغر زد بعدش دراز کشید من هیچی نگفتم گریم گرفت پاشدم قرص برداشتم از کشو میخواستم برم اب بخورم جلومو گرفت بعذ من محل ندادم رفتم اشپز خونه دادو بیداد کرد برگرد فک کرد میخام خودکشی کنم😑چون سابقه اقدام به خودکشی داشتم قبل بارداری 

بعدش گفت چته تو چرا انقد اذیت میکنی من گفتم خودت چته حرفای دلتو گفتی دیگه ولم کن 

متاهل و متعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگفتم (واقعا پشیمونم کش ندادم کاش یکم دهن به دهنش میزاشتم) یه چن دقیقه غرغر زد بعدش دراز کشید م ...

چون قبلا تهدیدش کرده بودم جون خودمو بچه رو میگیرم فک کرد به خاطر اون میرم قرص بخورم ولی من ویتامین میخواستم بخورم

متاهل و متعهد

یکم با شوخی باهام حرف زد بعدش گفت من عاشق تو این بچم خیلی دوستتون دارم عصبی شدمو این چیزا😫 خیلی ناز کشید هی پسش میزدم میومد سمتم اخرش بزور بغلم کرد الان مشکل من اینه که اولش اینجوری دلمو شکست ولی بعدش اروم شد الان به نظرتون ارزشم کم میشه اخه میدونید وقتی دهن به دهنش بزارم دیگه محلم نمیده قهر میکنه وقتی چیزی نگم خودش میاد سمتم حس میکنم ارزشم کم میشه😔

متاهل و متعهد

تو دوران بارداری ب حاطر بهم ریختن هورمن ها عادیه یکم زودرنج و حساس بشی و اخلاقت ب هم بریزه ولی سعی کن ب خودت مسلط باشی ..

واقعا لزومی  نداشت نصف شب بیدارش کنی اون حرفارو بزنی عزیز دلم =*)

عصبی شده مطمعنم همینطوری ی چی گفته به دل نگیر 

حالا چرا اینقدر میچسپی بهش؟؟؟؟ بچه ای مگه؟؟ پشتشو کرد یعنی دوست نداره؟؟ چه مسخره .. خب لمس میشه بدنش بیچاره هر دف ی سمت میخابه .. فک کنم شما هم شامل حال امضام باشی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑