میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
این آمپول خیلی سنگین نباید بدون اجازه دکتر بزنه به کبد آسیب میزنه من چون خودم مریضم میگم .برا زانو سلسیب و اوودین دکتر به من داده بود . استامینوفن و شیاف هم خوبه
میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
درسته که من یه ناشناسم ولی چون تاپیکات رو دیدم دوست داشتم فقط بهت اینو بگم که اگه دنبال یه زندگی بدون مشکلی،به خودت یادآوری کن که درختان بلوط در بادهای مخالف قوی تر میشن،و زیباترین الماس ها تحت فشار زیاد ساخته میشن پس امیدتو از دست نده چون امید، مثل خورشیده؛اگه رو بهش حرکت کنی، سایه بارهای روی دوشت رو میندازه پشت سرت! قطعا شکستش میدی میتونی و باید بتونی
والا سایت پر شده از دکترای کار بلدو با سابقه بعضیا هم حرفای اونارو تایید میکنن 😏😏😏باشه شما بلدین افرین که بلدین به خودتون افتخار کنید ممنون از راهنماییتون تیتاب مارک خوب بگیرین واسه خودتون.