2777
2789

با اجازه از اسی 

حاجت دارا یه گروه چله استغفار روزی صد تا داریم برای حاجت 

اگر میخوای شرکت کنی درخواست دوستی بده 

یا پیاممو لایک گن تا خودم بهت درخواست دوستی بدم و لینک بدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا من کمبود دارم .مامان مهربونم کم دارم 

مامانی که یه بار حرفامو گوش کنه تا آخر کم دارم

مامانی که ازش نترسم

موقع زدن خواهر برادرم قایم نشم 

حسرت رستوران رفتن به دلم موند اما خودش جلوی چشم ما می‌رفت میخورد نیومد

همیشه خیلی عادی بود برام و میگفتم دوستم نداری انگار لایق دوست داشتنش نمی‌دونستم خودمو

وقتی بچه بودیم داداشم روباز می‌خوابید روش مامانم پتو می‌انداخت .یه شب گفتم بدون پتو بخوابم اگه صبح پتو روم باشه یعنی دوستم داره.صبح بیدارشدی روم پتو نبود 

یه دختر شاشو بودم که این لقبو مامانم برام گذاشته بود

شبا که خودمو خیس میکردم به جای اینکه آرومم کنه به شدت دعوام میکرد.شبها از ترسم تو بالکن می‌نشستیم تا شلوارم خشک بشه مامانم نفهمه اما از بوش میفهمید و روز از نو

مادرت هم شاید قربانی جهل پدرمادرش بوده. مثل من. منم همینم یه قربانی. تا قیام قیامت زخمامون خوب نمیشه و بچه هامون هم صدمه میزنیم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

کاش افسردگی اضطراب ده سال دامنگیرت نشه خدا کنه هیچوقت حالمو نفهمی

افسردگی استرس وسواس دارم از بچگی از نوع شدیدش 😂🤦🏻

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️