2777
2789
عنوان

کمک بچمممم توروخدا بیاین

309 بازدید | 13 پست

بچه ها پسرم رفته شیرازه میله پلاستیکی هست مال تلق شیرازه کرده تو دهنش داشته راه می‌رفته خورده تو لوزش لوزشو زخم شده خطرناکه دارم از ترس میمیرم خونم اومد یکم خوب شد نگاش کردم زخمه یکمم کبود شده چ کارکنم حالا بچم طوریش نشه عفونت نکنه لوزش

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

یه بار لوزش عفونت نکنه چ خاکی توسرم بریزم بچه ها ببرمش دکتر فردا لوزش زخم شده یکمم کبود شده خون رفته تو پوستش انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بستنی داری بده بخوره فردا ببرش دکتر بازم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
ببردکتر عزیزم یه وقت قورت نداده باشه تیکه هاشو

ن اصلا قورت نداده داشته موجوده شیرازه رو خورده زمین رفته تو گلوش

ن نترس گلم، ولی امام از این بچه ها دل ادم میخاد ی کتک مفصل بزنه ک الکی کار نتراشن برامون اخه بچه شیرازه رو چرا تو دهنت کردی خطر داره مال من مداد از کنار چشمش رد خورده خط انداخته بود خدا رحم کرده

ن نترس گلم، ولی امام از این بچه ها دل ادم میخاد ی کتک مفصل بزنه ک الکی کار نتراشن برامون اخه بچه شیر ...

بخدا دارم میمیرم از غصه