2777
2789
عنوان

اقایون بیان

130 بازدید | 19 پست

میخواستم بدونم شما اقایون اگه بدونین یکی رو شما کراشه و از شما خوشش میاد واکنشتون چیه 

لطفا صادقانه بگین 

مثلا یکی بهتون محبت کنه مغرور میشین و بیشتر عقب نشینی میکنین و یا شما ام میرین سمتش 

مثلا یکی محلتون نذاره بیشتر جذب میشین یا محل بزاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من زیاد از جنس مخالف اتفاق افتاده....

هیچ وقت مغروریتی نبوده برام...

هر سری که جنس مخالف بهم درخواست داد سعی کردم حتی در حد دوست معمولی و صمیمی باهاش باشم و ناراحتش نکنم...

و اگه زمانی باهاش صمیمی شدم و خوشم اومد رابطه رو نزدیک تر میکردم

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
بنظرم همه این بازیارو بزاره کنار و اعتراف کنه بهتره نهایتششششش رد می‌کنیم و همه چی تموم میشه ... اون ...

راستی شما پسرا چه دلیلی داره یه دختر رو چند بار نگاه میکنین؟

یا مثلا یواشکی نگا میکنین؟

چه دلیلی باعث میشه این کار رو بکنین؟

برای من که تنها دلیلی که( اون زمان) باعث شد محکم پیگیری کنم واسه ازدواج با همسرم اون توجهش بود

دقیقاااا خیلی دخترا فکر میکنن این حرکتشون چیزیو بدتر میکنه درصورتیکه همونطور که ماها پیشنهاد میدیم اونام پیشنهاد بدن خیلی کمک میکنه...

من اگه طرفم اواخر جدایی میدونستم ذره ای براش ارزش دارم(که بعدا فهمیدم) ازش جدا نمیشدم

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
ولی متاسفانه اکثرا از این حرکت سو استفاده میکنن

خیلیارو مثل خودم دیدم سو استفاده ای نکردن....

بستگی به اون فرد داره و نه به اون جنسیت...

توی این دوره زمونه زیاد دیدم دخترا به پسرا پیشنهاد میدن و پسرم مشکلی نداشته

شما لابد تجربیات خاص خودتو داری