2777
2789
عنوان

دختره بیشعور چی بهم گفت🫡 مات موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 33 پست

والا چی بگم اسی بضیا کلا تو یه فاز دیگه ن

این بنده خدا هم نشون میده ساقیش حلال خوره خوب توهم میزنه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اتفاقا آبجیم هم دبیرستانیه امشب باهام درد و دل کرو از رفتار بد همکلاسی هاش و خیلی حرف زدیممنم بهش گف ...

چه خوبه که خواهرت یکی و داره باهاش درد و دل کنه🥲

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چی بگم اسی بضیا کلا تو یه فاز دیگه ناین بنده خدا هم نشون میده ساقیش حلال خوره خوب توهم میزنه

😂😂😂😂 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

خخیلی واقعا جو مدرسه داغونه یکی از بچه های کلاس بغلی با پسر معلممون تو رابطه ست کل ندرسه هم خبر دار ...

کاش فقط رل باشه،همه هم ج.ن.س باز هم شدن،

متاسفانه فضای مجازی و اینستا اخلاق رو از بین برده،داره این نسل رو داغون میکنه

کاش فقط رل باشه،همه هم ج.ن.س باز هم شدن،متاسفانه فضای مجازی و اینستا اخلاق رو از بین برده،داره این ن ...

دقیقا دقیقااااا

من خداییش اصلااا تو این فازا نیستم ولی خب واقعا یه دختر خوب بینشون پیدا نمیشه مثلا نشستی دختره میاد میشینه رو پات 🫡😐

اما حیف راهمون دوره....من یک شهر دیگه هستم،در حد چت

آخییی

ولی بازم خوبه من تحمل بچه اول بودن و ندارم😫😵‍💫

دقیقا دقیقااااامن خداییش اصلااا تو این فازا نیستم ولی خب واقعا یه دختر خوب بینشون پیدا نمیشه مثلا نش ...

ابجی منم خیلی بچه مثبته برای همین خیلی اذیت میشه 🤣بهش میگم سخت نگیر،درس تو بخون باهاشون کل کل هم نکن

فقط سکوت کن و لبخند بزن مهربون باش،تا بگذره

خیخیح بنده یک بچه اولی بودم،اره سخته

تاپیک سه سال تیزهوشانی بودم و میخونی 

منم خواهرت 🥲

کمکم کنی 

اگه وقت داری؟ 

میشه بپرسم چند سالته؟ 

تاپیک سه سال تیزهوشانی بودم و میخونی منم خواهرت 🥲کمکم کنی اگه وقت داری؟ میشه بپرسم چند سالته؟

من ۲۸ سالمه،هر سختی ک فکر شو بکنی پشت سر گذروندم،ب اندازه یک آدم ۷۰ ساله تجربه دارم

هر سوالی داری درخدمتم

من ۲۸ سالمه،هر سختی ک فکر شو بکنی پشت سر گذروندم،ب اندازه یک آدم ۷۰ ساله تجربه دارمهر سوالی داری درخ ...

میشه اگه وقت داشتی تاپیکی که گفتم و بخونی؟ 

میشه اگه وقت داشتی تاپیکی که گفتم و بخونی؟

خوندمش عزیزم 

پدر مادر شما احتمالا افراد آگاهی نیستن زیاد،وگرنه یک آدم آگاه الان میدونه نمره اصلا چیز مطرحی نیست تو جامعه...حتی مدرک تحصیلی هم زیاد مهم نیست،چون الان ۶۰ درصد لیسانس ها بیکار تو خونه نشستن 

اما این مشکلات روانی ک خانواده بهت وارد میکنه آسیب هایی ک از بچگی بهت میزنن و اعتماد به نفس تو ازت میگیرن،تا آخر عمر همراهته

خوندمش عزیزم پدر مادر شما احتمالا افراد آگاهی نیستن زیاد،وگرنه یک آدم آگاه الان میدونه نمره اصلا چیز ...

ده سال دیگه ن تیزهوشان یادت میاد ن نمره هات،

موفقیت آینده تو ب اون شخصیتی ک الان میسازی و مهارت هایی ک کسب میکنی بستگی داره!

ده سال دیگه ن تیزهوشان یادت میاد ن نمره هات،موفقیت آینده تو ب اون شخصیتی ک الان میسازی و مهارت هایی ...

من دارم میبینم یک املاکی بی سواد ماهی ۱۰۰ میلیون درآمد داره و یک استاد دانشگاه با مدرک دکتری ماهی ۱۵ تومن