2777
2789

سلام 

بچه ها هرکی از سیاست مثبتی از بقیه یاد گرفته بیاد بگه یاد بگیریم 

مثلا خاله من میگفت اگه دیدین شوهرتون موقع انداختن سفره غذا میگه برم یه نوشابه بگیرم تا غذارو بکشی ، شما نباید بگین نه‌بابا ولش کن . باید حتما بگین اره برو که باعث شه در همه شرایط به خرج کردن عادت کنه . میگفت کافیه چند بار تو همچین شرایط هایی بگین نه بابا نمیخواد ،شوهر زودی عادت میکنه 

یا زنداییم میگفت هیچ وقت پیش شوهرتون از طلاق دوستا و اشناهاتون تعریف نکنین . چون این کار ترس طلاق و از دست دادن و برا مردا میریزه و فک میکنن تو دید مردم عادیه . 

یا مادرشوهرم همیشه تعریف شوهرشو پیش عروسا و دوماداش میکنه و انقد میگه اگه همسرم نباشه من یه روزم دوام نمیارم که شوهرش شدید وابسته اش شده 

یا دوستم هرکاری کنه زنگ میزنه شوهرش براش انجام بده .مثلا زنگ میزنه بیا از بالای کابینت فلان چیز و میخوام . تا شوهرش نیاد انجامش نمیده با اینکه میتونه . انقد اینطوری رفتار کرده و زن بوده همیشه که شوهرش واقعا باورش شده یه ملکه تو خونه داره 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

کم حرف بزنم

به موقع حرف بزنم

هر حرفیو نزنم

نمیدونم اسمش سیاسته یا هر چیز دیگه ، ولی واقعا کمک کنندس

از بقیه یاد نگرفتم ولی ، همیشه همین بودم خودم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

مثلا همون خاله ام میگفت وقتی با نامزدت میری بیرون حتی اگه گرسنه و تشنه هم نیستی یه اب معدنی و بخواه که برات بگیره . میگفت این کار مرد و عادت میده به این که زن خرج داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم حرف بزنمبه موقع حرف بزنمهر حرفیو نزنمنمیدونم اسمش سیاسته یا هر چیز دیگه ، ولی واقعا کمک کنندساز ب ...

واقعا هر حرفی و نزدن و به موقع حرف زدن یه مهارته

از مامان خودم یاد گرفتم اگه حرفی و از کسی میدونم و یکی دیگه داره اون مطلب و برام تعریف میکنه من نگم اره منم در جریانم یا اره منم شنیدم . اینطور وقتا باید سکوت کنی و فقط شنونده باشی . انگار بار اوله داری میشنوی . اینطوری هم اعتماد هر دو طرف و داری هم پات گیر نیس هم حاشیه ای نداری

من در مورد همسر نه ها در مورد خانوادش میگم هر چی بگن هر چی یا هر کاری بکنن میگم تو خوبی و چشم خیلی خوبه که تونستی انجام بدی 

خیلی وقتا مخالف بودما ولی به این نتیجه رسیدم کل کل یا گفتن نظرم چندان موثر نیست 

چشم و میگم کار خودمو میکنم 

الان هم اونا فک میکنن عقل کلن هم من آرامش اعصاب دارم 

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
هیچوقت از خودت ایراد نگیر حتی اگ زشت باشی انقد جلو شوهرت از خودت تعریف کن ک تورو زیباترین دختر دنیاش ...

اره دقیقا خودم اینو تجربه دارم . چیزی و زیاد بگم جلو شوهرم و از خودم تعریف کنم عمیقا باورش میشه

ولی به نظرم عزت نفس داشتن و کمک نخواستن خیلی حس بهتری داره

یا یه جوری رفتار کنی و پول در بیاری که طرفت اصلا متوجه این نباشه که تو به پولش یا کمکش نیاز داری

یا تو جمع یه جوری باشی که همه به خاطر شخصیت مستقل و دیسیپلینت ازت تعریف کنن نه حرفایی که راجب شوهرت میزنی

در کل کمک نخواستن تو هر زمینه ای زیبا تر و جذاب تره

ولی به نظرم عزت نفس داشتن و کمک نخواستن خیلی حس بهتری دارهیا یه جوری رفتار کنی و پول در بیاری که طرف ...

ببین اینی که تو میگی به طور کلی خوبه 

ولی در مواجهه با همسر یه کم اوضاع فرق داره 

کارایی که مردونه اس منظورمه . زنانگی داشتن

ببین اینی که تو میگی به طور کلی خوبه ولی در مواجهه با همسر یه کم اوضاع فرق داره کارایی که مردونه اس ...

اره کاملا متوجهم چی میگین

منظورتون سیاست های زنانه س

ولی این نظر شخصی منه الان مجردم شاید بعد ازدواج نظر منم تغییر کنه 

درکل من خودم به هیچ وجه دوس ندارم رفتاری نشون بدم که نشون دهنده نیاز یا ضعفم باشه

مثلا خانومی که گفتن هر کاری خانواده همسرشون انجام میدن ایشون میگن درسته و موافقن تا اعصاب خودشون اروم بمونه بشدت کار خوبیه و همیشه هم در مقابل آدمایی که فکر میکنن خیلی میدونن خوبه