2777
2789

ب من گفته ۳۵ میلیون ولی حس میکنه دروغ میگه انقدر نیست

صنعتیا چقدرحقوقشون

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

خب بستگی داره پستش چیه؟؟

کجا ؟کدوم شههر؟؟؟

من خودم شرکت فولادی کار میکنم 

کارگر تازه وارد ۹ الی ۱۰

کارگر معمولی ۱۲ الی ۱۳ 

کارگر کار کرده ۱۵ الی ۱۶ 

سرکارگر ۲۰ الی ۲۵

جوانی ام به مو رسیده😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی داره پستش چیه؟؟کجا ؟کدوم شههر؟؟؟من خودم شرکت فولادی کار میکنم کارگر تازه وارد ۹ الی ۱۰کارگر ...

مسئول سفارشات ۴ سال سابقه

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

حقوق اداره کار 12 میلیون 670 تومن هستش

به ازای هر بچه 300 تومن به حقوق اضافه میشه

اضافه کاری هم هست که هزینش جدا هستش

همسر من معدن کار میکنه و حسابداره.  انقدرا حقوقشون نیست

حقوق اداره کار 12 میلیون 670 تومن هستشبه ازای هر بچه 300 تومن به حقوق اضافه میشهاضافه کاری هم هست که ...

پدرسگ چقد بمن دروغ گفته پس😮‍💨🤣

نمیدونم بعدی بدونم شایدم‌بگیره

خب بنظرت همچین پستی ک طرف ...داشته باشه مثلا حداقل چقدر میگیره