2821
2789

واقعا میترسم کلا وسایلارو میبینم شش دور‌پشت و رو سکته میزنم چرا؟

چون یه مطب رفتم یکساعت بی حسی زد تو نوبت موندم،برداشت عین دریل رفت تو دندونم،نگو اثر بی حسی رفته،چنان داد زدم که کبوترا به حالم گریه کردن

دردی که من کشیدم با وجود این که جلسات بعد هم بی حسی زد ولی دردو حس‌میکردم و‌بماند سر عصب کشی زبونمم سوخت یه ذره

بعد یجا دیگه رفتم دو بار بی حسی زد خدا خیرش بده هیچی حس‌نکردم

حالا بعد ماه ها یه دندون جدیدم تازه خراب شده(اینقدر بدنم لوسه که نگو هی مسواک میزنم،شیرینی جاتم زیاد نمیخورم،ناز دارن خراب میشن خانومیا)خلاصه که یه دندون جدید به رحمت کیا رفته و من خب میرم مطب جدید،استرس اینو دارم که درد بکشمممم،دردددد

من اینقدر سوسولم فکر کنم واسه زایمان بچه که همونجا غش کنم به بی حسی و بیهوشی نمیرسه

عجب دکتری بوده نوبرانه بوده😰

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جای تو معده درد گرفتم 😫😭😭😭😭😭😭😭

دکتر خوب پیدا کن 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

منم اولش از آمپوله میترسم همین چند روز پیش رفتم اومد آمپول و زد من دیگه رو ویبره رفتم بدنم از ترس میلرزید

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز