_zahra_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 54 عنوان برای ریزش مو بدون دلیل چی پیشنهاد میدین 57 بازدید | 6 پست سلام قشنگا برای ریزش مو که خودتون استفاده کردین و نتیجه دیدین چی پیشنهاد میدین؟من آزمایش دادم اوکی بوده مشکلی نداشتم ولی موهام دو ساله که خیلی میریزه واقعا ناراحت و کلافهام میکنه😭 خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱 1403/07/08 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_zahra_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 54 لابداسترست زیاده بله آدم استرسی هستم ولی اخه قبلا ها هم استرس داشتم ولی ریزش نداشتم خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱
nazi32456 عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1143 برامنم همینه چن سالع همینطور میریزه موهام نصف شده تا وقتی قرص میخورم بهتره کمتر میریزه همین ک ول میکنم باز شدید میریزه
_zahra_banoo مدیر استارتر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 54 برامنم همینه چن سالع همینطور میریزه موهام نصف شده تا وقتی قرص میخورم بهتره کمتر میریزه همین ک ول میک ... عه چه قرصی میخوری شما؟قرصایی که من خوردم تا حالا حتی ریزشش رو کم هم نکردن😭 خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱