کردستان_زیبااا مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 5533 عنوان ابلیمویی که یه هفته س ابگیری شده میشه توش هویج بریزمتلخیشو بگیره 80 بازدید | 5 پست بگین لطفا میشه یا دیگه فایده نداره؟طبق تجربه بگینلطفا . 1403/07/08 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 6956 بریز اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
aooooo عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4418 اگه لیمو خودش ذاتا تلخ نباشه آبش هم تلخ نمیشه و نیاز ب هویج ندارهبعضی لیموها ذاتا تلخ آن یا حالا بخاطر اینکه تازه نیستن یا کلا بذر درختش تلخ ما جنوبیم و لیمو تو منطقه مون زیاد خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
کردستان_زیبااا مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 5533 اگه لیمو خودش ذاتا تلخ نباشه آبش هم تلخ نمیشه و نیاز ب هویج ندارهبعضی لیموها ذاتا تلخ آن یا حالا بخا ... چهار تا بطری دارمدوتاش تلخ شدهاول تلخ نبودن اخخ .
aooooo عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4418 چهار تا بطری دارمدوتاش تلخ شدهاول تلخ نبودن اخخ اگه از اول تلخ نبودن نباید تلخ بشه . تفاله ها رو کامل صاف کرده بودی؟این دو تا ک تلخ شده بذار برا غذاهای پخته و..ک مصرف آبلیمو تلخ توشون معلوم نمیشه مثل مزه دار کردن کباب و بعضی خورش ها و...تجربه هویج هم راستش من ندارم شایدم خوب باشه خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
کردستان_زیبااا مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 5533 اگه از اول تلخ نبودن نباید تلخ بشه . تفاله ها رو کامل صاف کرده بودی؟این دو تا ک تلخ شده بذار برا غذا ... برای تفاله ها از الک رد کردمولی باز ریختم تو همون بطری های خودشون نمیدونم مال اون بوده یانهمرسی عزیز .