من یه خواسگار دارم شرایطش خوبه و میگن پسر خوبیه اما یه بار ازدواج کرده و رفته سر زندگی بعد جدا شده دلیل طلاقش نمی دونم اما من خودم مجردم و ۳۰ سالمه خودم دوست ندارم این جوری نمی دونم اشتباه میکنم یا نه هنوز نیومدن نمی دونم الا بگم بیان یا نه بنظرتون کار کنم؟؟
سر زندگی رفته باشه خودم شخصا قبول نمیکنم نامزد عقدی زندگی نکرده اش هم مشکلات خودشو داره چه برسه زندگی کرده
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمی دونم باید چکارکنم شما چند سالته ؟مجردی؟من ۳۰ سالمه خودم مجردم منم این جوری دوست ندارم نمی دونم ا ...
نظرمو گفتم ممکنه شرایط جوری باشه که زندگی موفقی داشته باشین نمیشه قطعی گفت
مجردم از شما بزرگترم
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔