2777
2789
عنوان

امروز رفتم باشگاه جدید بیان🥲💔

203 بازدید | 8 پست

همیشه هول هولی کار میکنم یه باشگاه میرفتم ۴ماه دستگاهاش همه جدید خوب ولی کم بودن بعد گفتم عوض کنم دیروز رفتم جلسه ای یه باشگاه دیگه اینام جدید بودن ولی کم در همون حد قبلی تازه اولی ۶۵۰ میگرفت این یکی۱۲۰۰ دیگه نرفتم

امروز رفتم یکی دیگه یجای خوب😐🤦‍♀️از دور نگاه دستگاها کردم گفتم اوکیه یهو رفتم ۹۰۰کارت کشیدم برا ۱ماهم بعد رفتم تمرین کنم تا کلا.دستگاهاش قدیمی یکیش ک من باید باهاش تمرینات شکم بزنم داغون

نور کم😐💔🥲🤦‍♀️هعی تا ۱ماه باید بمونم نمیتونم نرم پول دادم ولی انگیزه ای ندارم واسه ورزش بخدا مربی قبلیم عالی بود شاد بالای سرمون همش کاش میشد مربیمو با خودم ببرم😐😂بعد چنتا بودن با دوستاشون من عادت ندارم با دوستام برم باشگاه چون سرگرم حرف میشیم امروز فقط من تنها بودم کلا خورد تو ذوقم👩🏿‍🦯💔🔪

💍♥️

تو چرا هی پول باشگاه میری نمیری؟

به نظرم انگیزه ت کمه برا باشگاه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چرا هی پول باشگاه میری نمیری؟به نظرم انگیزه ت کمه برا باشگاه

تاحالا رفتم دیروز فقط جلسه ای رفتم یک جلسه ۱۲۰۰ندادم ک🤦‍♀️کاش امروزم یه جلسه میرفتم یعنی عوضش میکردم 

💍♥️

یک ماه خیلی زود میگذره تمرکزتو بذار روی منظم ورزش کردن و درست زدن حرکات تموم میشه

کاش زود بره اصلا حس خوبی ندارم بهش😭کاش باشگاه اولیم یکم بهتر بود هعی 

💍♥️

گلی هیچ وقت جلسه اول هزينه نده دو جلسه برو اگه با محیط سازگار بودی بعد هزينه بده اگه هم‌مربی درخواست ...

شوهرمم همینو گفت دیروزم همینو گفت امروز عجله کردم همیشه عجولم🥲💔حس میکنم قراره برم تو زندان😂🤦‍♀️

💍♥️

اتفاقا خوب شد پول یه ماه دادی مجبوری بری وقتی م بری کم کم عادت میکنی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم