2777
2789

لطفا اول متنو بخونین بعد نظرتونو هرچی که بود بگین🌱

اگه جای من بودین و وضعیت مالی خانوادتون در حدی نبود که بتونن براتون ماشین و ... بخرن

و داشتن ماشین مخصوص خودتون حتی اگه پراید باشه هم براتون مهمه بود

و از طرفی دانشگاهتون هم نزدیک نباشه ( توی شهر خودتونه البته و لی فت و آمد با خودتون باشه و سخت باشه براتون)

حاضرین ۴ سال یه رشته ای بخونین که بهش علاقه دارین ولی بازار کار نداره و در عوض چون حقوق داره بعد ۴ سال بتونید یه ماشین در حد پراید یا تیبا بگیرید؟

یا اینکه یه رشته ای بازار کارش بهتره رو میخونید در حالی که نمیدونید توی اون هم میتونید شاغل شید یا نه؟

( فرض کنید علاقه به هر دو رشته تقریبا یکسان باشه)

میشه بی تفاوت رد نشین و نظرتونو بگین🙏🏻

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

چطوری بازارکار نداره ولی حقوق داره ؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اسم رشته رو بگو قشنگ دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من متوجه نشدماونی که حقوق داره فرهنگیانه؟اون یکی که بازارش بهتره از چه شاخه‌ایه؟

نه یه رشته ی علوم پایه هست که بورسیه دانشه فقط ۴ سال حقوق داره تضمین شغل نیست

اونی که بازارکارش بهتره هم از شاخه ی مهندسی هاست

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

اصلا خیلی پارادوکس داره چیزی ک نوشتی

بازار کار خراب باشه ولی بتونی ماشین بخری و بازار کار عالی باشه ولی نتونی چیزی بخری؟ 🥸

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

چطوری بازارکار نداره ولی حقوق داره ؟

بورسیه دانش هست فقط ۴ سال حقوق داره تضمین کار نداره

ینی چی حقوق داره اما بازار کار نداره؟‌‌

بورسیه دانش هست

فقط ۴ سال حقوق میدن که اونم ۱۰۰ درصد نیست

من خودم مورد اول را ترجیح میدم هم علاقه دارم هم بعداز چهار سال میتونم یه پس اندازی بکنم ، پس این رشته برای من بهتره ، شاید درامدم کم باشه ولی حداقلش هست علاقه هم دارم ، مورد دوم که از نظر من منتفیه چون اگه بازار کار داشته باشه باید شاغل شدن در اون هم قطعی باشه

خب اسم رشته رو بگو قشنگ دیگه

از عمد اسمشونو نگفتم گه با توجه به این چیزایی که گفتم نظر بدین چون اینا برام مهم بودن

ولی اونی که بازار کار نداره علوم پایس و اون یکی مهندسیه

نه یه رشته ی علوم پایه هست که بورسیه دانشه فقط ۴ سال حقوق داره تضمین شغل نیستاونی که بازارکارش بهتره ...

خب باید خیلی چیزا رو بسنجی توی تصمیم گیری

اگه میتونستی اسم رشته‌ها رو بگی شاید بهتر میشد راهنمایی کرد