2777
2789
عنوان

اگه شما جای من بودین دوباره بچه دار میشدین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 28 پست
نیاربچه دوم شیرینه ولی پدر دربیارهدیگران میگن بچه دوم بیار ولی بخدا بخودت زجر نده

بقیه همیشه میگن ۲۰ روز خونه دار بودم همه منتظر بچه بودن 😒همش بهم میگفتن حالا یدونه بیار خیالت راحت باشه مشکل نداری و این حرفا یدونه آوردم البته به خواست خودم بود ولی الان بخاطر بچم میگم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قصد ادامه زندگی با شوهرت را داری بیار .البته اگر مشکل مالی و .... ندارید .اینطوری حداقل پسرت تنه ...

چند سالشه بچه شما دختره یا پسر؟تنها نیس؟گوشه گیر نیس؟مت اگه به خودم باشه دیگه نمیخوام

بقیه همیشه میگن ۲۰ روز خونه دار بودم همه منتظر بچه بودن 😒همش بهم میگفتن حالا یدونه بیار خیالت راحت ...

اصلا ازین فکرا نکن

هرکاری میخای کنی و هر خرجی واسه همین یه دونه کن

بزرگ بشه تازه نفس میکشی

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم 
در چه حد اختلاف؟ به جدایی فکر میکنی؟ اگر فکر میکنی که اصلا به بچه دوم فکر نکن

نه قصد جدایی ندارم.ولی همیشه دلخوری بینمون هست انگاری خیلی وقتا به روی خودم نمیارم ولی تو رفتارم تاثیر داره و خلق و خوم عوض میشه ناخودآگاه 

اصلا ازین فکرا نکنهرکاری میخای کنی و هر خرجی واسه همین یه دونه کنبزرگ بشه تازه نفس میکشی

منم همه‌ی حرفم اینه میگم الان میره باشگاه سال دیگه هم میره مهد باشگاهم بخواد بره سرش گرمه و زیاد تنها نیس.ولی عذاب وجدان تنهایی برای بزرگسالیشو دارم

برای بچه دار شدن شما و همسرت باید ببینید از جهات مختلف روحی ، فکری ، مالی و ... آمادگی دارید؟ بعد با ...

روحی که چند وقته خوب نیستم تو کارتی بچه هم کمک چندانی نمیکنه.اخلاق درستی هم نداره بچه بیشتر با خودمه مالی هم معمولی هستیم بد نیس.اونم که فقط میگه بیاریم به چیز دیگه فکر نمیکنه

روحی که چند وقته خوب نیستم تو کارتی بچه هم کمک چندانی نمیکنه.اخلاق درستی هم نداره بچه بیشتر با خودمه ...

پس خودت باید بررسی کنی ببینی واقعا میتونی مسئولیت یک بچه دیگه رو به عهده بگیری؟

به حرف های دیگران هم کاری نداشته باش و خودت تصمیم بگیر. 

منم همه‌ی حرفم اینه میگم الان میره باشگاه سال دیگه هم میره مهد باشگاهم بخواد بره سرش گرمه و زیاد تنه ...

عذاب وجدان نداشته باش... مگه بقیه که خواهر برادر دارن سالی چند بار همدیگرو میبینن.. شوهر من شش ماه یبارم داداشاشو نمیبینه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عذاب وجدان نداشته باش... مگه بقیه که خواهر برادر دارن سالی چند بار همدیگرو میبینن.. شوهر من شش ماه ی ...

شوهر خودم تک فرزنده رو اون حساب میگه من خودم تنهام نمیخوام بچم تنها باشه 

سلام عزیزم توی یکی از تاپیک ها خوندم ک نوشته بودین شوهرتون لیسانس حقوق دارن میخواستم ببینم آیا ایشون تونستن ک آزمون وکالت رو قبول بشن ؟! و اینکه راضی هستن ؟!

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

سلام عزیزم توی یکی از تاپیک ها خوندم ک نوشته بودین شوهرتون لیسانس حقوق دارن میخواستم ببینم آیا ایشون ...

نه عزیزم ادامه نداد یعنی شرایط مالیشو نداشتیم و نداریم.دانشگاه غیر انتفاعی میخوند که خرجش خیلی زیاد میشه برامون