الان یه تاپیک دیدم راجع به همین گفتم منم بپرسم البته شرایطمم کامل بگم.خودم ۲۵سالمه شوهرم ۲۸ یه پسر۴ ساله دارم.شوهرم یه مدتی خیلی اصرار داشت دوباره بچه دار بشیم چندماه اقدام هم داشتیم بی نتیجه بود فقط یه بارداری شیمیایی تو اون چند ماه اقدام داشتم.شوهرم کلا آدم سرد مزاجیه فقط ماهی یه بار اقدام داشتیم که خب اسپرم ضعیف بود و نتیجه نمیداد.کلا هم بخاطر این سرد مزاجیش همیشه بحث و ناراحتی داشتیم و داریم و میدونم تا آخر عمر همینطوریه چون دکتر و مشاور هم رفتیم درست نشد کار یه روز دو روز هم نیس الان۳_۴ ساله اینطوریه.حتی الان دیگه خودم کلا قدغن کردم و نمیزارم نزدیکم بشه چون حوصله اعصاب خوردی ندارم اونم اصراری نداره انگار براش مهم نیس.همه بهم میگن بچه دیگه بیار بچهت تنها میمونه گناه داره ازین طرفم این شرایطو دارم نمیدونم چیکار کنم.
نیاربچه دوم شیرینه ولی پدر دربیارهدیگران میگن بچه دوم بیار ولی بخدا بخودت زجر نده
بقیه همیشه میگن ۲۰ روز خونه دار بودم همه منتظر بچه بودن 😒همش بهم میگفتن حالا یدونه بیار خیالت راحت باشه مشکل نداری و این حرفا یدونه آوردم البته به خواست خودم بود ولی الان بخاطر بچم میگم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای بچه دار شدن شما و همسرت باید ببینید از جهات مختلف روحی ، فکری ، مالی و ... آمادگی دارید؟ بعد با ...
روحی که چند وقته خوب نیستم تو کارتی بچه هم کمک چندانی نمیکنه.اخلاق درستی هم نداره بچه بیشتر با خودمه مالی هم معمولی هستیم بد نیس.اونم که فقط میگه بیاریم به چیز دیگه فکر نمیکنه
سلام عزیزم توی یکی از تاپیک ها خوندم ک نوشته بودین شوهرتون لیسانس حقوق دارن میخواستم ببینم آیا ایشون تونستن ک آزمون وکالت رو قبول بشن ؟! و اینکه راضی هستن ؟!
کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹