2777
2789

الان یه تاپیک دیدم راجع به همین گفتم منم بپرسم البته شرایطمم کامل بگم.خودم ۲۵سالمه شوهرم ۲۸ یه پسر۴ ساله دارم.شوهرم یه مدتی خیلی اصرار داشت دوباره بچه دار بشیم چندماه اقدام هم داشتیم بی نتیجه بود فقط یه بارداری شیمیایی تو اون چند ماه اقدام داشتم.شوهرم کلا آدم سرد مزاجیه فقط ماهی یه بار اقدام داشتیم که خب اسپرم ضعیف بود و نتیجه نمیداد.کلا هم بخاطر این سرد مزاجیش همیشه بحث و ناراحتی داشتیم و داریم و میدونم تا آخر عمر همینطوریه چون دکتر و مشاور هم رفتیم درست نشد کار یه روز دو روز هم نیس الان۳_۴ ساله اینطوریه.حتی الان دیگه خودم کلا قدغن کردم و نمیزارم نزدیکم بشه چون حوصله اعصاب خوردی ندارم اونم اصراری نداره انگار براش مهم نیس.همه بهم میگن بچه دیگه بیار بچه‌ت تنها میمونه گناه داره ازین طرفم این شرایطو دارم نمیدونم چیکار کنم.

الان همه بهت میگن نیار ولی شما همسرت رو پذیرفتی با کیت تخمک گذاری اقدام کن درست میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برا اسپرم ضعیف دارو بخوره 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کار درستیه یا نه چون همیشه با شوهرم بخاطر سرد بودنش اختلاف داریم

در چه حد اختلاف؟ به جدایی فکر میکنی؟ اگر فکر میکنی که اصلا به بچه دوم فکر نکن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
به نظرم با روش های درمانی بچه دوم رو بیارید تک فرزندی ضرراش وقتی مشخص میشه که دیگه خیلی دیر شده .

بخاطر اختلاف بینمون اعصابم ضعیف شده میترسم بچه بیارم در حقش ظلم کرده باشم