من هیچ خرج اضافه ای ازش نگرفتمممم هیچی همش میگم گناه داره ولش کو هرچی خواستم و لازم داشتم رو نخریدم گفتم گناه داره ولش کن ، من شاگرد درس خونی بودم و مدرسمون افتضاح بود و عادی بود دبیرامون اصلا خوب نبودن باز نمراتم خوب بود سال کنکور درگیر مرگ عزیزان ، مریضی وعمل خودش و مامانم ، افسردگی و... خودم شدم و کنکورم رو گند زدم الان میگم پول بده برم برای دریایی که لازم دارم کلاس برم میگه ندارم همش خرج تو شد در حالی که بقران من حتی لباس های داداشم و تنم میکنم میگم گناه داره زیر خرج نبرمش باز همش میگه ندارم همش خرج تو کردم بهش گفتم چ خرجی واسم کردی آنقدر منت میزاری بخدا گوشی دستم داداشم برام خرید اون هیچی واسه من نخریده داداشم سر کار میره خودش و مامانمم اصلاااااا آدم ولخرجی نیست هیچی نمیخریم باز میگه ندارم دارم سکته میکنم از دستش دلم میخاد خودمو خلاص کنم وتمام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه پدرهای ایرانی یه کم خورده شیشه دارن تو قوی باش رو پای خودت وایسا. حتما کار کن و منبع درامد داشته باش تا دستت جلوی پدرت دراز نباشه. اونموقع دلت قرص میشه و به خودت افتخارمیکنی
زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
میگی درست خوبه نمیشه خودت بشینی بخونی ؟؟؟ البته من ۱۵ سال پیش کنکور دادم خبر ندارم از جو کنکورنمیشه ...
اره من همیشه نمرم خوب بوده سال کنکور گند زدن به کنکورم گفتن عیب ندارع سال بعد الان میگم خب من همش منتظرم پول بده نمیده حتی پولایی که جمع کردم برده نمیده،اصلا روم نمیشه ازداداشم بگیرم حرف مادرم قبول ندارم ببین داره ونمیده خسیسههههههه ایننیستبگی ندارع داره ولی همش حرص میزنه
بابای من داره ونمیده فقط دروغ میگه میدم دلمو قرص میکنم بعد میزنه زیرش دولتی خودمم برده هیچی واسم ندا ...
بمیرم برات عزیزم تو الان بیشتر از هر وقت دیگه ای به حمایت پدر و مادرت نیاز داری سعیتو بکن بهشون بفهمونی حتی اگه پدرت پایه اس برید باهم مشاوره. اگه دیدی همکاری نکرد دیگه ناچاری رو پای خودت وایسی گلم اما هیچ وقت شونه خالی نکن تو زندگیت
خواهش میکنم عزیزم بخدا همه خانوما این دوران رو میگذرونن و نیاز دارن حمایت بشن درکت میکنم قشنگ میفهمم چی داری میگی سعی کن یه شغل خوب پیدا کنی و تازمانی ک درست تموم میشه خرج خودتو دربیاری. بخدا من ۲۹ سالمه متاهلم و خانه دار همیشه باید بخاطر دوتومن خرجی ک از شوهرم میگیرم کلی ازش حرف بشنوم و باکلی منت ازش پول بگیرم من اگه وقتی همسن تو بودم کار و درامد داشتم بعد ازدواج هم شوهرم اجازه میداد کارکنم و مستقل باشم. خودتو نباز بخوای خودتو ببازی کارت تمومه
خواهش میکنم عزیزم بخدا همه خانوما این دوران رو میگذرونن و نیاز دارن حمایت بشن درکت میکنم قشنگ میفهمم ...
بله درسته حرفتون آدم باید یا خودش پول در بیاره یا پشتیوانه مالی داشته باشه نمیدونم چرا وقتی قراره ازدواج کنن پول نمیدن یا بچه دار شدن پول نمیدن بهش بابای من داره و خرج نمیکنه و بخاطر ابروش نمیزارع کار کنم میخام یه النگو دارم کلا اونوبفروشم و خرج کنم چون آبی ازاین گرم نمیشه