2777
2789
عنوان

عزیزانی که ایفن دارن🥲

438 بازدید | 37 پست

سلام دوستان 

شما برای همراه بانک چیکارمیکنید؟

من امروز صبح تا الان درگیر همراه بانک سپه هستم نمیتونم نصب کنم😭😭تو اپ استور خارجی نیست نسخه وب هم وجود نداره

فقط سیبچه و اناردون و اینا هستش ک باید اشتراک بخری هر اشتراکی هم بالای 200هزار‌

شما چیکارکردید؟؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همراه بانک ملت دارم که بانک برام ریخت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یک گوشی دیگه دارم

👌🏻ن من میخام رو همین نصب کنم نمیشه حالم گرفته شده

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

نسخه وب بگیر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هیچی ب جای ایفونی ک ۹۹ درصدش تحریم میفروختم با ده بیست تومن آیفون میگرفتم

چیشد😐

این اپ ها هم همه ماشاالله کلاش

من پارسال اشتراک خریدم و نصب کردم

امسال تمام اپ هایی که نصب کردم از کار افتادن

میگن اشتراک بخر دوباره نصب کن!!! 

دزدن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه